– Jeg får testet kreativiteten min på et helt nytt nivå, sier Camilla Vassbrekke (24).

Camilla studerer grafisk design som på Noroff Nettstudier. Hun elsker å bruke kreativiteten sin, spesielt når hun får utfordret den ekstra mye.

– Jeg ønsker å kunne jobbe for et motemagasin, der jeg kan lage oppsett og designe utformingen av magasinet. Dette er virkelig noe jeg vil satse videre på, så derfor er grafisk design-studiet perfekt for meg, forteller Camilla.

– Studiet er utrolig gøy, for jeg får testet kreativiteten min på et helt nytt nivå. Kombinasjonen av å måtte lære seg helt nye programmer, og kunne mestre oppgavene på studiet, er veldig interessant.

Grafisk design er en praktisk utdanning hvor du jobber kreativt med visuell kommunikasjon. Studiet passer for digitale hoder som vil jobbe med strategisk design, illustrasjon, foto, web og motion design.

Jeg kan ikke annet enn å glede meg til fortsettelsen.Camilla Vassbrekke

– Hvilke deler av studiet interesserer deg mest?

– Jeg liker alle emnene på studiet så langt, men jeg må si layout virkelig skiller seg ut. Ettersom jeg ønsker å jobbe med magasiner, er det perfekt for meg å jobbe med Adobe InDesign, og utforme spennende layouter.

– Jeg kan ikke annet enn å glede meg til fortsettelsen, sier hun.

Artikkelen fortsetter...

Grafisk design, nettstudier

Nettstudier: Grafisk design er tilgjengelig som nettstudium med oppstart fire ganger i året. 

– Viktig med god selvkontroll

– Hvordan synes du nettstudier fungerer?

– Jeg har lært utrolig mye frem til nå. Studiet har også utfordret meg på en måte jeg aldri har opplevd tidligere. Det kan være krevende og utfordrende å studere på nett, så det er viktig å god selvkontroll. Man må klare å sette av tid hver dag for å kunne oppnå gode resultater.

– Det at jeg har fått god kontakt med en medstudent, hjelper når vi skal løse oppgaver. Vi kan diskutere og hjelpe hverandre om vi står fast.

Studiet har utfordret meg på en måte jeg aldri har opplevd tidligere.Camilla Vassbrekke

– For meg er det alfa og omega at man kan oppholde seg hvor som helst mens man studerer! Jeg liker at jeg kan jobbe hele dagen, for så å ta meg litt fri dagen etter. Eller jeg kan jobbe jevnt hver dag, for så å ta meg velfortjent fri når helgen kommer.

– Hvorfor valgte du å studere på nett?

– Måten å studere på er helt perfekt for meg. Det at jeg kan styre dagene mine selv er fantastisk! Da kan jeg velge selv når jeg ønsker å trene, og når jeg vil studere.

– Har du råd å komme med til nye nettstudenter?

– Sett av rikelig med tid, fokuser og interesser deg for studiet! Dette hjelper med å gjøre det hele gøy og interessant.

– Det er også viktig å ikke undervurdere nettstudier. Det kan være vel så krevende som vanlig undervisning i klasserom. Husk at du må lese deg til det meste selv, og se videoer for å forstå hva du holder på med.


Relaterte studier

Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
3D design og animasjon, utdanning

3D design og animasjon

Bli 3D-designer og skap fotorealistiske visualiseringer, miljøer og animasjoner. Lær å gi liv til spill og filmer, og lag 3D-gjengivelser av produkter og konstruksjoner for næringslivet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Teknisk design med DAK, AutoCAD

Teknisk design med DAK 2D/3D

Praktisk ettårig utdanning i teknisk design, hvor du lærer å tegne, modellere og visualisere bygg og moderne konstruksjoner innen BIM, produktdesign og digital prototyping.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Top