– Jeg valgte nettstudier på deltid fordi jeg ønsket å kombinere det med jobb, sier Stian André.

Stian André Pedersen (29) er født og oppvokst utenfor Molde. Etter mange år i transport- og logistikkbransjen studerer han nå digital markedsføringNoroff Nettstudier.

– Jeg ønsket å utvide kompetansen innenfor et felt som er ukjent for mange. Kompetanse i digital markedsføring gir ekstremt mange muligheter, enten som freelancer eller ved å jobbe for et firma. I et ekstremt konkurransepreget samfunn, er dette studiet gull verdt i hvordan man kan skape sitt eget digitale fotavtrykk, sier Stian André.

– Hvilke områder innen feltet synes du er mest spennende?

– Jeg synes emnene digitale profiler og engasjerende dialog er veldig interessante. Mange store og små selskaper har mye å hente ved å gå i dybden på disse områdene, men mye blir ofte glemt i bedriftenes digitale markedsføringsplan.

– Ved å analysere disse områdene, og gjøre noen finjusteringer, har man muligheten til å forbedre markedsføringen en hel del. Dette synes jeg er veldig spennende å utdype meg i.

Jeg ønsket en ekstra fot å stå på. Markedene endrer seg mye hyppigere enn de gjorde tidligere.Stian André Pedersen

– Hvorfor valgte du å studere noe annet enn det du har bakgrunn fra?

– Jeg ønsket en ekstra fot å stå på. Markedene endrer seg mye hyppigere enn de gjorde tidligere. Jeg ønsket derfor å tilegne meg en formell utdannelse. Fra tidligere har jeg kun fullført videregående skole, samt fagbrev som logistikkoperatør.

– Hva synes du om studiet?

– Jeg synes studiet er veldig bra. Mye fordi jeg har stor interesse for temaene det blir undervist i, men også fordi skolen og lærerne er flinke til å følge opp. Jeg ble anbefalt å søke Noroff, da jeg fikk høre at dette var en skole som hadde veldig gode studier. Dette har vist seg å stemme, sier han.

Artikkelen fortsetter...

Digital Markedsføring, utdanning 

Digital markedsføring: Det ettårige studiet er tilgjengelig på nettstudier og i Oslo.

– Gode tilbakemeldinger

– Hvordan vurderer du faglærerne?

– Professor Weideman er ekstremt dyktig og dedikert. Han svarer ofte på henvendelser utenfor kjernetiden. Vi får rask og god tilbakemelding på oppgavene vi leverer, i form av en personlig innspilt lydfil. Dette gjør at læringsutbyttet blir enda bedre.

– Weideman er flink til å komme med konstruktive tilbakemeldinger på hva som kan gjøres bedre, og sier også fra i de tilfeller hvor studenten har gjort mer enn hva oppgaven krevde. Dette gjør det gøy å vente på tilbakemelding etter at man har levert oppgaven sin.

Jeg valgte også nettstudier fordi jeg ønsket å kombinere det med jobb.Stian André Pedersen

– Hvorfor valgte du nettstudier?

– Hovedsakelig fordi jeg ønsket en studieform hvor jeg ikke er avhengig av å møte opp noen steder. Nettstudier krever i mange tilfeller litt ekstra selvdisiplin, noe som var litt utfordrende i begynnelsen av studiene. Dette har gått seg veldig bra til etterhvert. Jeg valgte også nettstudier fordi jeg ønsket å kombinere det med jobb. En fleksibel timeplan var derfor det mest optimale.

– Hvorfor valgte du å studere på deltid?

– Jeg hadde ikke så mye erfaring med å studere via nett før jeg begynte. Det var derfor lettere å starte på deltid og kjenne litt på studiehverdagen, for å så eventuelt endre studiene til heltid om det skulle passe bedre. Når jeg studerer på deltid har jeg mulighet til å jobbe ved siden av. Dette er mest optimalt for min hverdag.

– Hva vil du bruke kompetansen til når du er ferdig?

– Jeg kommer til å bruke kompetansen til å markedsføre meg selv via sosiale nettverker og blogg. Ser for meg at jeg ta på meg noen oppdrag etter at nettstudiene er fullført for å få en følelse av hvordan det er å jobbe i bransjen. Dersom det dukker opp en attraktiv jobb i ett firma med en merkevare som jeg kan dedikere meg selv hundre prosent til, vil jeg helt klart vurdere det, sier Stian.

Vi ønsker Stian André lykke til med innspurten av studiet.


Relaterte studier

Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

Frontend-utvikling er teknologiutdanningen hvor visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere nærmest garanterer jobb etter studiene.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Digital prototyping, 3D-printing

Digital prototyping

Morgendagens produkter fremstilles og testes digitalt. Bli klar for jobb i prosess- og produksjonsindustrien med en fremtidsrettet utdanning som lærer deg å designe fysiske produkter ved bruk av 3D-printing.

  Nettstudier
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top