– Top of the line utstyr, splitter nye klasserom og lokaler til disposisjon – og alt er perfekt lokalisert i byen, sier Christoffer Jenssen.

Christoffer Jenssen (22) studerer Nettverk og IT-sikkerhet på Noroff Oslo.

– Jeg syntes det å studere på Noroff er både spennende og utfordrende. Jeg har oppdaget mange nye interesser, fått nye venner på tvers av studiene og opprettet kontakt med et nettverk jeg alltid vil verdsette. Har aldri opplevd et bedre skolemiljø tidligere! sier Christoffer.

– Hvordan opplever du studiet ditt?

– Jeg syntes studiet jeg går er morsomt og engasjerende. Vi bruker læringsmetoder som ikke baserer seg på bøker, og samtidig opprettholder vi en bratt læringskurve. Jeg har lært utrolig mye om ting jeg ikke kunne noe om, og mer om ting jeg kunne litt om.

Man får en følelse av at det er et levende campus med engasjerte studenter som alltid har noe spennende og nytt på gang.Christoffer Jenssen

– Var det noe du var skeptisk til før du valgte utdanning?

– Det jeg var mest redd for da jeg søkte på studiet var at jeg ikke skulle prestere optimalt under kjedelige men viktige temaer. Jeg var skeptisk til førsteåret da jeg hadde en del forkunnskaper, og var derfor redd jeg ville kjede meg.

– Hva tenker du nå i etterkant?

– Jeg ble veldig positivt overrasket over lærerens evne til å gjøre alt spennende! Det åpnet øynene mine på en måte som gjorde at jeg så studiet mitt på en helt annen måte. Jeg har ikke kjedet meg en dag på Noroff!

IT-studier, utdanning i Oslo

Noroff Oslo: IT-studenter jobber med studiene. Foto: Jeanette L. Bækkevold

– Campus er en motivasjons-booster

– Hva synes du om din campus?

– Noroff sitt campus i Oslo er fantastisk! Top of the line utstyr, splitter nye klasserom og lokaler til disposisjon – og alt er perfekt lokalisert i byen. Campus alene er en av motivasjons-boosterne jeg har hatt gjennom året ettersom man får en følelse av at det er et levende campus med engasjerte studenter som alltid har noe spennende og nytt på gang.

– Hvordan vurderer du faglærerne dine?

– Lærerne mine har en utrolig god kompetanse innenfor feltene de underviser i, noe som gjør at det faglige nivået blant oss studenter er høyt. De er mer enn villige til å hjelpe og informere, samt å strekke seg litt lenger for å passe på at alle henger med og forstår pensum.

Har aldri opplevd et bedre skolemiljø tidligere!Christoffer Jenssen

– Ville du anbefalt Noroff til andre?

– Jeg ville absolutt anbefalt Noroff til andre, og har allerede gjort det til både venner og familie. Jeg mener Noroff sin visjon for hvordan de vil drive og utvikle skolen, er den riktige veien å gå hva gjelder læringsmetoder, og hvordan man får mest igjen for studietiden før man skal ut på arbeidsmarkedet.

– Hvordan vil du bruke kompetansen din videre?

– Jeg vil bruke kompetansen og nettverket jeg har bygget på Noroff til å sikre meg en jobb og fremtid innenfor noe som jeg vil drive med. Samtidig vil jeg også ivareta relasjonen min med skolen og følge med på hvilken retning de beveger seg.

Vi ønsker Christoffer lykke til med andreåret på Nettverk og IT-sikkerhet til høsten!


Studietilbud ved Noroff Oslo

Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir solide jobbmuligheter etter studiet.

  2 år
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  Tilgjengelig som nettstudium
  Studiet gir fagskolevitnemål
Les mer
Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

Frontend-utvikling er teknologiutdanningen hvor visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere nærmest garanterer jobb etter studiene.

  2 år
  Oslo, Bergen
  Tilgjengelig som nettstudium
  Studiet gir fagskolevitnemål
Les mer
VFX - visuelle effekter, utdanning

VFX - Visuelle effekter

Jobb med spektakulære visuelle effekter i film, spill og virtuell virkelighet. Utdanningen forbereder deg på jobb innen fremtidens digitale medier på tvers av bransjer.

  2 år
  Tilgjengelig som nettstudium
  Studiet gir fagskolevitnemål
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  1 år
  Oslo
  Tilgjengelig som nettstudium
  Studiet gir fagskolevitnemål
Les mer
Filmproduksjon, studer film i Oslo eller Bergen

Filmproduksjon

Bli filmskaper og jobb profesjonelt med film- eller TV-produksjon. På denne filmutdanningen fordyper du deg som produsent, regissør, manusforfatter, fotograf eller klipper, og jobber med samme utstyr som filmbransjen.

  2 år (evt. 1 år)
  Oslo og Bergen
  Ikke tilgjengelig som nettstudium
  Studiet gir fagskolevitnemål
Les mer
Utdanning i lyd- og musikkproduksjon i Oslo, Bergen og Kristiansand

Lyd- og musikkproduksjon

Lær deg lyd- og musikkproduksjon i et profesjonelt studio. Få bred, praktisk erfaring med kvalitetsutstyr, slik at du har kompetansen som gir deg flere ben å stå på i en dynamisk bransje.

  2 år (evt. 1 år)
  Oslo, Bergen
  Ikke tilgjengelig som nettstudie
  Studiet gir fagskolevitnemål
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  2 år (evt. 1 år)
  Oslo, Stavanger, Kristiansand
  Tilgjengelig som nettstudium
  Studiet gir fagskolevitnemål
Les mer
Teknisk design med DAK, AutoCAD

Teknisk design med DAK 2D/3D

Praktisk ettårig utdanning i teknisk design, hvor du lærer å tegne, modellere og visualisere bygg og moderne konstruksjoner innen BIM, produktdesign og digital prototyping.

  1 år
  Oslo
  Tilgjengelig som nettstudium
  Studiet gir fagskolevitnemål
Les mer
3D design og animasjon, utdanning

3D design og animasjon

Bli 3D-designer og skap fotorealistiske visualiseringer, miljøer og animasjoner. Lær å gi liv til spill og filmer, og lag 3D-gjengivelser av produkter og konstruksjoner for næringslivet.

  1 år
  Oslo, Bergen, Stavanger
  Tilgjengelig som nettstudium
  Studiet gir fagskolevitnemål
Les mer
3D spilldesign, utdanning i spillproduksjon

3D spilldesign

Bli 3D-spilldesigner og lær å utvikle kreativt og interaktivt spillinnhold og gamification for alle bransjer. Studiet gir unikt innblikk i utviklingsprosesser, fra idé til lanseringsklart produkt.

  2 år
  Oslo, Bergen, Stavanger
  Tilgjengelig som nettstudie
  Studiet gir fagskolevitnemål
Les mer
Nettverk og systemadministrasjon, utdanningen innen IT

Nettverks- og system­administrasjon

Praktisk IT-utdanning som lærer deg administrasjon av nettverk og systemer. Studiet sentreres rundt  Microsoft- og Unix-baserte teknologier, og infrastruktur for nettverk og serverdrift med fokus på IT-sikkerhet.

  1 år
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  Tilgjengelig som nettstudium
  Studiet gir fagskolevitnemål
Les mer

Her finner du oss

Top