Sondre Fristad har vist kortfilmen 'Alex' i Los Angeles. Se intervju fra den røde løperen.

Det har vært en travel sommer for Sondre Fristad etter han ble ferdig med filmproduksjon på Noroff i Oslo. Hans nåværende bosted er i Los Angeles, hvor han nylig har vist kortfilmen sin 'Alex'.

- Det var helt fantastisk. Ikke minst var det litt magisk å se filmen sin i Sonys kinosal Novak Theatre, sier Sondre Fristad til Budstikka.

Kortfilmen 'Alex' er en fiksjonsfilm som er en av de obligatoriske oppgavene på filmproduksjon. Den er regissert av Sondre Fristad, produsert av Tina Shruti Karlsen, fotografert av Sebastian Øyangen, og klippet av Andreas Hansen Lie.

Filmen handler om en ung gutt som ønsker å leve som transvestitt, men ikke vet hvordan han skal fortelle det til sine venner. Hovedrollen spilles av Sondres bror Brede Fristad, som også er i Los Angeles.

Les også: Sondres kortfilm vises på festivaler i India og Los Angeles

Sondre Fristad

Sondre har spilt inn tre musikkvideoer i Los Angeles denne sommeren. Fra venstre: Andreas Hansen Lie (tidl. student på filmproduksjon), Turgut Muhammet (tidl. student på lyd- og musikkproduksjon), Sondre Fristad og Robert Egron Erstad (lærer på filmproduksjon) Foto: privat.

Internship hos Cold Iron Pictures

Sondre er nå i gang med sitt internship hos Cold Iron Pictures i West Hollywood. Selskapet har nylig gitt ut filmen The Diary of a Teenage Girl og er i gang med filmingen av Swiss Army Man med Daniel Radcliffe i hovedrollen.

Sondre sitt internship i Hollywood varer til slutten av oktober.

Kom inn på Skeive Dager

Kortfilmen 'Alex' er også akseptert til Skeive Dager 2016.

- Tidligere har vi kun vært på utenlandske festivaler. Det er spennende at vi nå også får vist filmen i Norge, sier Sondre.

Se intervjuet med Major Film Events her

Teaser for kortfilmen 'Alex'

Filmproduksjon, studer film i Oslo eller Bergen

Filmproduksjon

En praktisk utdanning for deg som vil jobbe i filmbransjen. Gjennom studiet vil du jobbe kontinuerlig med studentproduksjoner og få en grundig opplæring i det utstyret som filmbransjen bruker i dag.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top