Rebekka Hangeland-Larsen, nettstudier

– Det jo ganske deilig å ikke trenge å møte opp noe sted! sier Rebekka Hangeland-Larsen.

– Jeg setter veldig pris på å kunne studere når og hvor jeg vil, sier Rebekka Hangeland-Larsen (20).

Hun studerer 3D spilldesignNoroff Nettstudier.

– Helt siden jeg var liten har mitt ønske vært å jobbe med spill. Derfor hoppet jeg rett på 3D spilldesign så snart jeg var ferdig på videregående, sier Rebekka.

– Det som gjør 3D-spilldesign så spennende for meg, er at man har muligheten til å virkeliggjøre et konsept ved å forme komplekse tredimensjonale miljøer. Dessuten er det noe helt spesielt med det å kunne skape noe som andre mennesker også har glede av.

– Man kan virkelig legge sjela si inn i det man lager, sier hun.

Jeg setter veldig pris på å kunne studere når og hvor jeg vil.Rebekka Hangeland-Larsen

– Hvordan føles det å visualisere noe i 3D?

– Det er givende og veldig gøy. Man blir jo ofte ganske stolt av hva man har fått til, og man lærer noe nytt hver gang. Dette skaper et driv til å fortsette, og jeg har alltid lyst til å lage nye ting!

3D spilldesign på nettstudier har oppstart fire ganger i året, og er tilgjengelig på heltid og deltid.

– Studiet er veldig spennende. Det er varierte og gode oppgaver som tar for seg det viktigste, og forklarer alt på en lettforståelig måte. Så langt har jeg kost meg veldig, sier hun.

– Faglærerne er positive og oppmuntrende, og hjelper til når det trengs. Oppgavene er utfordrende nok til å alltid holde meg engasjert, men ikke så avanserte at det blir for stressende.

Artikkelen fortsetter…

Kan jobbe i eget tempo

– Hvorfor valgte du å studere på nett?

– Jeg valgte nettstudier på grunn av fleksibiliteten. Samtidig tenkte jeg at det å være nettstudent kunne lære meg opp til å bli mer selvstendig.

– Og så er det jo ganske deilig å ikke behøve å møte opp noe sted! sier hun.

Rebekka forteller at hun slapper mer av når hun vet hun kan jobbe i sitt eget tempo.

– Det å studere via nett gir meg muligheten til å jobbe akkurat når og hvor det passer meg, noe som er veldig behagelig. Det er heller ingen regler du følge, utenom de du setter for deg selv.

For meg fungerer nettstudier akkurat like bra som fysiske klasserom.Rebekka Hangeland-Larsen

– Det varierer hvordan jeg legger opp studiedagen. Noen ganger jobber jeg ganske tidlig, og andre ganger sent på kvelden. Det kommer veldig an på når jeg føler meg inspirert.

– Jeg prøver å jobbe litt hver dag om jeg kan. Blir kanskje litt intens jobbing når innleveringen nærmer seg, avhengig av hvor godt jeg har planlagt arbeidet på forhånd, sier hun.

– Hvordan vil du si nettstudier fungerer?

– For meg fungerer nettstudier akkurat like bra som fysiske klasserom, sier Rebekka og utdyper:

– Man har på en måte et større ansvar for å huske på ting selv, og for å faktisk gjøre det som er forventet av deg. Det er ingen andre som kan "mase" på deg. Så fort du bli vant til den nye rutinen, kommer du til å finne flyten! forsikrer hun.

– Hvilke råd vil du gi til nye nettstudenter?

– Det er også viktig å planlegge godt, og ikke utsette arbeidet for mye – uansett hvor god tid du har. Så lenge du starter tidlig, og husker å spørre om det du lurer på, kommer det til å gå fint!

– Det er aldri en dum idé å ligge litt foran timeplanen om du har mulighet til det. Da vil du ha tid til å finne en løsning om du møter på uventede problemer, sier Rebekka.


Noroff Nettstudier – Oppstart oktober, januar, mars og august

3D spilldesign, utdanning i spillproduksjon

3D spilldesign

Bli 3D-spilldesigner og lær å utvikle kreativt og interaktivt spillinnhold og gamification for alle bransjer. Studiet gir unikt innblikk i utviklingsprosesser, fra idé til lanseringsklart produkt.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

Frontend-utvikling er teknologiutdanningen hvor visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere nærmest garanterer jobb etter studiene.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Digital prototyping, 3D-printing

Digital prototyping

Morgendagens produkter fremstilles og testes digitalt. Bli klar for jobb i prosess- og produksjonsindustrien med en fremtidsrettet utdanning som lærer deg å designe fysiske produkter ved bruk av 3D-printing.

  Nettstudier
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir solide jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
VFX - visuelle effekter, utdanning

VFX - Visuelle effekter

Jobb med spektakulære visuelle effekter i film, spill og virtuell virkelighet. Utdanningen forbereder deg på jobb innen fremtidens digitale medier på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
3D design og animasjon, utdanning

3D design og animasjon

Bli 3D-designer og skap fotorealistiske visualiseringer, miljøer og animasjoner. Lær å gi liv til spill og filmer, og lag 3D-gjengivelser av produkter og konstruksjoner for næringslivet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Teknisk design med DAK, AutoCAD

Teknisk design med DAK 2D/3D

Praktisk ettårig utdanning i teknisk design, hvor du lærer å tegne, modellere og visualisere bygg og moderne konstruksjoner innen BIM, produktdesign og digital prototyping.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Nettverk og systemadministrasjon, utdanningen innen IT

Nettverks- og system­administrasjon

Praktisk IT-utdanning som lærer deg administrasjon av nettverk og systemer. Studiet sentreres rundt  Microsoft- og Unix-baserte teknologier, og infrastruktur for nettverk og serverdrift med fokus på IT-sikkerhet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
3D filmproduksjon, utdanning på fagskole

3D filmproduksjon

Lær å produsere animerte 3D-filmer, miljøer og karakterer fra idé til ferdig film. Utdanningen forbereder deg på å jobbe med innhold til film, web, reklame, markedsføring og virtuell virkelighet.

  Nettstudier
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer

Nettstudier – oppstart august 2019

Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor i Cyber Security

IT-utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot cyberangrep, datakriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med IKT-sikkerhet og redusere digital sårbarhet.

  Nettstudier
  Oslo, Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor i Applied Data Science

IT-utdanning som gjør deg klar for det økende globale behovet innen maskinlæring, kunstig intelligens og big data-analyse. Applied Data Science lærer deg vitenskapelige metoder for å jobbe med data på en praktisk og anvendbar måte.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i digital etterforskning - utdanning

Bachelor i digital etterforskning (Digital Forensics)

IT-utdanning som lærer deg datasikkerhet og etterforskning av digital kriminalitet. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med digital sikkerhet og etterretning for politi og andre organisasjoner med behov for økt digital sikkerhet.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor i interaktive medier - Spill

Jobb i skjæringspunktet mellom kreativitet og teknologi. Utdanningen lærer deg å designe og programmere interaktivt innhold til spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor i interaktive medier - Animasjon

Jobb i skjæringspunktet mellom teknologi og kreativitet. Utdanningen lærer deg å designe og animere digitale modeller og karakterer for film, spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
     
Top