Gunnar Kvesetberget Hagen vil bruke det han har lært på 3D spilldesign til å lage fantastiske spill.

Gunnar Kvesetberget Hagen (23) er akkurat ferdig med 3D spilldesign på Noroff Oslo. Nå skal han starte et lite indie-spillselskap sammen med tidligere Noroff-studenter.

– Studiet har vært en veldig fin opplevelse, med gode lærere og godt miljø. Her snakker alle med alle, sier Gunnar.

På 3D spilldesign lærer studentene å utvikle kreativt spillinnhold. Studiet gir innblikk i spillbransjens utviklingsprosesser, fra idé til lanseringsklart produkt.

– Jeg opplever studiet mitt som profesjonelt og yrkesrettet, med mye praksis og muligheter for å jobbe ute i bedrift om man har muligheten til det, sier han.

Studiet har vært en veldig fin opplevelse, med gode lærere og godt miljø.Gunnar Kvesetberget Hagen

– Var det noe du var skeptisk til før du valgte utdanning?

– Det går egentlig mer på utdanningen jeg har valgt, men det er jo ikke så fryktelig lett å få jobb i spillbransjen i Norge, men Noroff har flere eventer hvor man møter bransjefolk. Der introduserer de bransjekontaktene for studentene.

– I etterkant tenker jeg at utdanningen har vært kjempebra, og at jeg har fått hjelp til alt jeg har trengt igjennom disse to årene.

Se video om 3D-studier og VFX på Noroff under.

Artikkelen fortsetter etter videoen...

– God kompetanse

Noroff Oslo holder til i nye lokaler i Mølleparken 4, midt i clusteret av tekniske og kreative bransjer. Noroff Oslo har dedikerte lærere med bransjeerfaring. Studenter ved Noroff Oslo kjennetegnes som aktive, nytenkende og digitalt kompetente.

– Jeg liker veldig godt at det er nye fine lokaler, sier Gunnar.

– Hvordan vurderer du faglærerne dine?

– Jeg synes de har god kompetanse i feltet sitt. Skulle de ha mangler får de inn andre for å undervise i det. De er gode til å følge opp og veilede oss under oppgaver, og de er tilgjengelige. De er heller ikke vanskelige å ta kontakt med.

Vi finner ofte på noe sammen etter skoletid for å bli bedre kjent.Gunnar Kvesetberget Hagen

– Ville du anbefalt Noroff til andre? I så fall hvorfor?

– Ja, og det fordi jeg synes at det generelle miljøet mellom studenter seg i mellom, samt studenter og lærere er fantastisk bra. Vi finner ofte på noe sammen etter skoletid for å bli bedre kjent. Lærerne er faglig dyktige og prøver så godt de kan å legge opp utdanningen etter å faktisk komme ut i jobb.

– Hvordan vil du bruke kompetansen din videre?

– Jeg skal starte et lite indie-spillselskap sammen med tidligere studenter fra noroff og bruke det jeg har lært til å lage fantastiske spill.

3D spilldesign er også tilgjengelig i Bergen, Kristiansand, Stavanger og som nettstudium.


3D-studier på Noroff

     
Top