Studenter på interaktive medier besøkte nylig Hennig-Olsen Is for å forberede en oppgave i spillvitenskap. Mulig var gratis is den egentlige grunnen til besøket.

- Spis så mye is dere vil!

Andreåret på studet interaktive medier går snart i gang med en spennende oppgave i ludologi, eller spillvitenskap. Noe av undervisningsopplegget vil være å lage iskrem i 3D, spill, og en animasjonsfilm med inspirasjon fra en eksisterende merkevare. Dette er sagt å være grunnen til at Noroff Høyskole besøkte iskremfabrikken til Hennig Olsen Is. Den egentlig grunnen var antakelig gratis is.

Med seks is på 45 minutter var André Floden den studenten som klarte å spise flest is. Ryktene sier også at han fikk sneket til seg en ekstra på vei ut.

Bilder fra besøket

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterte studier

Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor in Interactive Media - Animation

Studieprogrammet gir deg ferdigheter i å designe og animere 3D-karakterer. Animasjon blir stadig viktigere i underholdning og kreative næringer, noe som åpner opp for et bredt spekter av spennende karrieremuligheter.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor in Interactive Media - Games

Utdanningen vil gi deg varierte ferdigheter innen spilldesign og den kunnskapen som trengs for å lykkes i bransjen. Du vil få muligheten til å bygge opp en portefølje som vil gi deg innpass i en spennende bransje i stadig utvikling.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
     
Top