Mars betyr ny oppstart for Noroff Nettstudier. Sjekk hvilke studier som som er tilgjengelige. Du kan fortsatt søke.

Tilpass utdanningen til din hverdag

Med studier på nett kan du tilpasse utdanningen til din hverdag. Noroff Nettstudier tilbyr komplette nettbaserte studier med tett veilederoppfølging, videoleksjoner, blogger og faglige leksjoner med tips fra profesjonelle aktører i bransjen.

Utdanning på nett er en unik mulighet for deg som ønsker en hverdag hvor du kan studere hvor og når det passer deg. Vi ønsker å tilby en nettbasert utdanning som er lagt til rette for at du skal lykkes. Hos Noroff Nettstudier får du tilgang til innholdsrike leksjoner og relevante oppgaver for å knytte sammen teori og praksis.

Dyktige veiledere

Enten du er i jobb eller har andre forpliktelser, vil en online utdanning gi deg en mulighet til å realisere drømmen om ny kunnskap, der du er. Som nettstudent får du tilgang til undervisningsmateriell, videoleksjoner, øvings- og innleveringsoppgaver og forum. Gjennom en kombinasjon av selvstendig arbeid og samarbeid med både lærer og medstudenter, arbeider du deg målrettet gjennom studiet. Opptakskravet er det samme ved våre nettbaserte studier som ved klasseromsstudier, men Noroff Nettstudier har ingen ventelister. Er du kvalifisert får du delta!

Noroff Nettstudier har lærere som støtter deg gjennom en utdanning på nett! Vi legger til rette for at du kan lære så effektivt som mulig. Nettstudenter verdsetter friheten og fleksibiliteten det gir å studere selvstendig - samtidig krever det god disiplin og arbeidsmoral.

Slik studerer du på nett - se video

 

 

Les mer om Noroff Nettstudier

 

3D design og animasjon, utdanning

3D design og animasjon

Bli 3D-designer og skap fotorealistiske visualiseringer, miljøer og animasjoner. Lær å gi liv til spill og filmer, og lag 3D-gjengivelser av produkter og konstruksjoner for næringslivet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir solide jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Nettverk og systemadministrasjon, utdanningen innen IT

Nettverks- og system­administrasjon

Praktisk IT-utdanning som lærer deg administrasjon av nettverk og systemer. Studiet sentreres rundt  Microsoft- og Unix-baserte teknologier, og infrastruktur for nettverk og serverdrift med fokus på IT-sikkerhet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
3D spilldesign, utdanning i spillproduksjon

3D spilldesign

Bli 3D-spilldesigner og lær å utvikle kreativt og interaktivt spillinnhold og gamification for alle bransjer. Studiet gir unikt innblikk i utviklingsprosesser, fra idé til lanseringsklart produkt.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
3D filmproduksjon, utdanning på fagskole

3D filmproduksjon

Lær å produsere animerte 3D-filmer, miljøer og karakterer fra idé til ferdig film. Utdanningen forbereder deg på å jobbe med innhold til film, web, reklame, markedsføring og virtuell virkelighet.

  Nettstudier
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top