Finn en ansatt

Bilde av kontakten
Faglærer, VFX - visuelle effekter
E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Diverse informasjon:

Wicus Labuschagne er faglærer for VFX - visuelle effekter, produsent og freelance comp artist. Han er utdannet på South African School of Motion Picture Medium and Live Performances, AFDA, med en mastergrad i Fine Arts og startet som VFX Supervisor og VFX-produsent på den sydafrikanske spillefilmen "Die Windpomp" i 2014. Wicus har sluttet seg til Inspired Minority VFX og jobber primært som en post-production produsent og veileder.

Wicus elsker å trene og være mentor for nye talenter og inkorporerer dette i sin rolle som faglærer. Hans rolle i Noroff innebærer å drive VFX-nettkurset, komplett med utvikling av leksjoner og oppgaver, samt veiledning og evaluering av nettstudenter. I tillegg til dette jobber han for øyeblikket som Overall VFX Supervisor på den nye HBO-serien "Warrior". Han betrakter høydepunktet av sin karriere så langt for å være hans nominasjon for en Visual Effects Society Award for Outstanding Supporting Visual Effects in a Photoreal Episode for hans arbeid på "Roots".

     
Top