Finn en ansatt

Bilde av kontakten
Seniorrådgiver, Akademisk Administrasjon
E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Diverse informasjon:

Hans Petter Hoff har festet rot i Kristiansand, men stammer fra Trondheim, hvor han utnytter sine verdier om en bedre og faglig bredere fremtid innen utdanning i Norge. Gjennom flittig samarbeid og løsningsorientert arbeid jobber han i den akademiske administrasjonen og bidrar med utvikling, rutiner og prosedyrer og kvalitetssikring av Noroffs utdanningstilbud. 

Hans akademiske bakgrunnen er Bachelor (Hons) Creative Digital Media ved Teesside University, England, og har siden uteksaminering i 2010 arbeidet som frilans innen design/visualisering, spill utvikling og prototyping. Tidligere arbeidserfaring inkluderer faglærer på Niva 5.1 og 5.2 innen 3D Design og Animasjon, 3D Spilldesign og Teknisk Design, i tillegg til en brennende dedikasjon for sitt verv som programansvarlig for Teknisk Design med DAK 2D/3D og Digital Prototyping. Han har industri erfaring fra både kreative og mekaniske virksomheter bl.a. Aker Solutions, iNAi og Fosen Mek. Verksted.

Top