Finn en ansatt

Bilde av kontakten
Faglærer, 3D Design og Animasjon
Adresse:
Nettstudier
E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Diverse informasjon:

Kristian har utdanning innenfor et bredt spekter av mediefag, bl.a. lyd, musikk, film, TV, 3D design samt animasjon, og er også svært glad i å fotografere. Han har jobbet som lærer på Noroff siden 2007, og også jobbet med andre animasjons- og visualiseringsprosjekter både mot lokale, nasjonale og internasjonale kunder.

Han har tidligere drevet flere nettsteder i hovedsak rettet mot spill, og har mange års erfaring med å bygge opp nettmiljøer. Interessen for data og it-relaterte områder startet allerede på 80-tallet med Commodore 64. Deretter fulgte både Amiga og PC, som har vært hovedplattformen siden 1995. 3D-interessen til Kristian ble vekket på 90-tallet etter å ha gjort seg kjent med både 3ds Max og Lightwave.

På spillfronten liker Kristian turbaserte strategispill og det meste av rollespill. Favorittspillserien gjennom tidene må sies å være Sid Meier's Civilization-serien, selv om Elder Scrolls-serien følger hakk i hæl.
 

     
Top