Fra 1. september er det mulig å søke på det nye bachelorprogrammet Digital Assurance and Security Management. Første oppstart vil være 12. august 2024.

Bacheloren i Digital Assurance and Security Management (Digital informasjons­sikkerhetsstyring og -tilsyn) dekker IT-kunnskap, fra forretningsprosesser til databasesystemer, ledelse og IT-arkitektur.

Studiet tilbys via nettstudier og Online PLUS.

Behovet for eksperter innen digital sikkerhet og sikkerhetsstyring er mer påtrengende enn noensinne. Bachelorgraden er foreløpig den eneste som fokuserer spesifikt på denne kompetansen, som er spådd å være en av de raskest voksende jobbsektorene over hele verden.

Denne graden passer for personer som er organiserte og systematiske, gode kommunikatører og som har en god generell forståelse for teknologi. Rollen krever at du jobber på et høyere, mer forretningsfokusert nivå, enn typiske tekniske cybersikkerhetspersoner, sier professor ved Noroff Høyskole, Johan van Niekerk.

Du kan lese hele intervjuet med professor Johan van Niekerk her.

Studiet har ikke særskilte opptakskrav i matematikk.


Relaterte studier

Bachelor in Digital Assurance and Security Management, Digital informasjons­sikkerhetsstyring og -tilsyn - utdanning

Bachelor in Digital Assurance and Security Management

Jobb med sikkerhetsstyring og sikring av verdifulle digitale eiendeler. Denne bacheloren dekker IT-kunnskap, fra forretningsprosesser til databasesystemer, ledelse og IT-arkitektur.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Digital etterforskning og hendelseshåndtering - utdanning

Bachelor in Digital Forensics and Incident Response

Fremveksten av cyberangrep, løsepengevirus og hacking har ført til et kritisk behov for dyktige digitale etterforskere med evnen til å svare på cybersikkerhetshendelser.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor in Cyber Security

Utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot nettangrep, nettkriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg forberedt på en karriere der du jobber med å styrke det digitale forsvaret, samt beskytte data og informasjon.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor in Applied Data Science

Studieprogrammet forbereder deg på en spennende karriere der du jobber med bedrifter for å forstå og bruke de enorme datamengdene de har tilgjengelig. I tillegg vil du utvikle ferdigheter innen intelligente AI-systemer.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
     
Top