Fra 2022 vil Emergence sitt studietilbud inngå i Noroffs portefølje. – Sammen med Emergence skal vi utvikle en spennende portefølje av fag og kurs innen teknologiledelse, sier Lars Erik Torjussen, administrerende direktør i Noroff.

Fra 2022 vil Emergence School of Leadership bli en del av Noroff School of Technology and Digital Media. Emergence er en fagskole som tilbyr en ettårig utdanning i moderne prosjektledelse på deres campus i Gamlebyen i Oslo.

– Noroff skal lukke det digitale kompetansegapet. Hittil har vi hatt et sterkt fokus på tekniske ferdigheter innen for eksempel koding og nettverkssikkerhet. Vi ser imidlertid at digital transformasjon og høyere utviklingstempo også stiller krav til mellommenneskelige egenskaper, ledelse og samarbeid, sier Torjussen.

Sammen med Emergence skal vi utvikle teknologiledere.Lars Erik Torjussen, adm. dir. Noroff

Han fortsetter:

– Dersom man skal skape verdi, holder det ikke å bare å ha rivende dyktige enkeltpersoner – man må ha evne til å sette det sammen til et orkester. Sammen med Emergence skal vi utvikle teknologiledere som evner å lede seg selv og andre i en verden i stadig endring.

Det menneskelige og det digitale

– For Emergence betyr dette at vi får en sterkere utdanningsinstitusjon i ryggen som ser verdien i vår filosofi og våre metoder. Vi ser på denne sammenslåingen som en perfekt match, hvor Noroff er gode på teknologi, og Emergence kan styrke det hele med det menneskelige ledelsesaspektet, sier Lars M. Lægreid, rektor ved Emergence.

Emergence tilbyr ettårig utdanning i moderne prosjektledelse, et studium som til nå har hatt få plasser og kun blitt tilbudt på campus. Sammen med Noroff lanseres dette utdanningsløpet som nettstudium.

Vi ser på denne sammenslåingen som en perfekt match.Lars M. Lægreid, rektor Emergence

– Noroff er Norges største fagskole, og vi liker godt det internasjonale aspektet ved at skolen er del av et stort, utenlandsk utdanningsnettverk. Denne sammenslåingen vil gi oss enda større slagkraft til å skape flere bærekraftige og viktige prosjekter som kan bidra til en bedre fremtid, sier Lægreid.

Han fortsetter:

– I Emergence er vi utrolig stolte av at vi kan gi studentene mulighet til å gå rett ut i jobb etter endt studium. De siste 17 årene har vi gitt våre studenter uvurderlige mellommenneskelige egenskaper og verktøy som gjør dem klare til å lede og skape verdi for virksomheter i alle bransjer. I samarbeid med Noroff, som er best i klassen på digitalisering, er dette samarbeidet et viktig steg i riktig retning for oss.

Lars Erik Torjussen (t.v.) og Lars M. Lægreid. Foto: Magnus Wintersborg og Emergence.

Øke relevans og fleksibilitet

Emergence vil bestå med sin merkevare og sitt nettverk, men vil altså også tilbys som nettstudium via Noroff. Nettstudiet vil også være tilgjengelig som deltidsstudium.

– Ved å tilby vårt studieprogram digitalt kan vi skape enda mer relevans for flere typer studenter. Det vil gi en høyere grad av fleksibilitet til studenter som igjen støtter opp under livslang læring og mulighet for å studere når og i det omfang som passer inn i livet til studenten, sier Lægreid.

I tillegg til eget studieprogram, skal Emergence bidra til utviklingen av flere spennende fag og kurs for både Noroff Fagskole, Noroff Høyskole og Noroff Accelerate.

– Vi gleder oss stort til å legge ut på denne spennende reisen for å bidra til å skape fremtidens utdanningsløsninger i samarbeid med Noroff, sier Lægreid.

Emergence vil formelt inngå i Noroff Fagskole, men bestå med sin merkevare og sitt nettverk.

Les mer om Emergence School of Leadership

Mer om utdanningen

 

     
Top