Med moderne campus, høyteknologisk utstyr og fokus på praktisk læring, er Noroff Kristiansand et ideelt valg for deg som ønsker en karriere innen teknologi, design og markedsføring.

Kristiansand er Norges sjette største studentby, og havnet ikke uten grunn på Studentums toppliste over Norges beste studentbyer i 2023. 

Byen er en god blanding av vakre naturopplevelser, yrende menneskeliv og et sterkt studentmiljø.

Noroff campus Kristiansand holder til i moderne og tidsriktige lokaler i Slottsquartalet, midt i sentrum. Campusen skal inspirere til læring, kreativitet og et sosialt studentliv.

Disse studiene tilbys

På campus Kristiansand finner du både fagskolestudier og høyskolestudier. Studiene som tilbys er digital markedsføring og grafisk design, samt bachelorgradene cyber security, applied data science, digital etterforskning, interaktive medier-spill og interaktive medier-animasjon.

Noroff er medlem av Studentsamskipnaden i Agder (SiA), noe som betyr at du som Noroff-student kan benytte deg av tjenester og dra på arrangementer som er i regi av SiA- Det inkluderer blant annet den populære studiestart-festivalen som arrangeres hver august.

Noroff har løpende opptak, og så lenge det er ledige plasser og du er kvalifisert, kan du sikre deg studieplass helt frem til studiestart i august. 


Nyheter fra Noroff Kristiansand

     
Top