Noroff-studenter vant flere konkurranser på The Gathering. Tine Hauglund tegnet dette bildet i MS Paint, et program med store begrensninger.

Microsoft Paint har vært inkludert i Microsoft Windows helt siden versjon 1.0. Programmet er kjent for å ha store begrensninger, noe som gjør det vanskelig å håndtere avansert grafikk. Programmet gir for eksempel ikke mulighet til å bruke layers eller opacity, og det har få brushes.

Kanskje er det på grunn av programmes begrensninger at det er en egen konkurranse på The Gathering hvor man skal tegne hva man vil i MS Paint. Tine Hauglund, student på 3D filmproduksjon, stakk av med årets seier og vant 2000 kr.

Tine Haugland mottar premien på 2000 kr.

Grensesnitt av MS Paint.

Mia Skåre vant sculptekonkurranse

Mia Skåre vant førstepremie i en workshopkonkurranse hvor oppgaven var å sculpte et ansikt med dyriske eller karakteristiske trekk i sculpteprogramet Sculptris Alpha 6. Dette er også et program som på veldig mange måter har sine begrensninger. Konkurransen ble utdelt på stedet og hadde en tidsfrist på 24 timer. Det var 13 personer som deltok og hun vant lisens på Zbrush til en verdi av nesten 7000 kr.

Vinnerbidraget til Mia Skåre i sculptekonkurransen.

Mia Skåre

Flere vinnere fra Noroff

I tillegg til Tine og Mia, var det flere studenter fra Noroff som gikk hjem med premier. Kristian Berg og Daniel Hagene vant førstepremie i Visual Effects, og fikk med seg 2000 kroner i premie. I Rendered Graphics stakk Daniel også av med 5. plass og fikk en gevinst på 500 kroner, og Aileen Stavenes fikk 4. plass med en gevinst på 1000 kroner. I tillegg til dette ble Aileen plukket ut for som Exeptional potential in Rendered Graphics og ble også tildelt en lisens på Zbrush.

Se bilder og video fra Noroff på The Gathering 2015.

Relaterte studier

Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor in Interactive Media - Games

Utdanningen vil gi deg varierte ferdigheter innen spilldesign og den kunnskapen som trengs for å lykkes i bransjen. Du vil få muligheten til å bygge opp en portefølje som vil gi deg innpass i en spennende bransje i stadig utvikling.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt og strategisk med visuell kommunikasjon. Du får anvendt dine ferdigheter i virkelige prosjekter, noe som gjør deg rustet til å gå rett ut i jobb.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top