Noroff Accelerate – Møt teamet

Foreleserne våre er de virkelige stjernene i Accelerate. Ikke bare har de en enorm kompetanse, men de er også ambisiøse, nysgjerrige og de brenner virkelig for å utdanne andre. De er klare til å hjelpe deg med å få fart på karrieren din.

Sean Skinner – Foreleser

Sean er en erfaren fullstack-utvikler som underviser omfattende fullstack-kurs som gir utviklere et solid kompetanseløft. Han er utdannet ved Nelson Mandela University og har jobbet med noen av de største finansinstitusjonene i Sør-Afrika. Han foreleser fullstack-tilbudene for Accelerate, med fokus på .NET, Java og JavaScript-teknologier.

 

Nicholas Lennox – Foreleser

Nicholas har vært hos Accelerate siden januar 2020. Han foreleser både .NET- og Java- backend-kurs. Han har bransjeerfaring som fullstack utvikler ved bruk av Angular og .NET. Han har en bachelorgrad i Information Technology, med fokus på programvareutvikling, og en mastergrad i bildebehandling og maskinlæring.

Craig Marais - Programleder

Craig har undervist i flere ulike Accelerate-kurs og er nå programleder. Han jobber med å tilpasse nye tilbud til bedriftenes behov. Han startet sin utdannelse innen tradisjonell programvareutvikling, men da han var ferdig med mastergraden hadde han gått over til universet innen agil utvikling, mobilteknologi og spillutvikling. Nå jobber han med en doktorgrad i datavitenskap.

Jean-Clive Bailey – Foreleser/innholdsutvikler

Jean-Clive liker å utvikle moderne løsninger på problemer ved hjelp av smarttelefoner, kunstig syn og litt kreativ tenkning. Han har en Bachelor of Science i datavitenskap, og er interessert i utvidet virkelighet (Augmentet reality), rask prototyping og personvern. Han har erfaring i et mylder av programmeringsspråk, og spesialisering i Python og JavaScript. 

 

Melene Potgieter - Testsenteradministrator

Melene har vært hos Accelerate siden august 2020. Hun er sertifisert Pearson Select eksamensvakt og leder Oslo testsenter sammen med Ilge Castelyn.

 

Ilge Castelyn - Testsenteradministrator

Ilge er en sertifisert eksamensvakt ved Pearson og leder Oslo testsenter. Hun har vært hos Accelerate siden desember 2020.

 

Ann-Elin Bjørnsen – Seniorrådgiver

Ann-Elin jobber med oppfølging av kandidater som melder seg på kurs i Noroff Accelerate.  Hun leder også vårt Pearson Vue testsenter i Stavanger. Hun brenner for å yte god service, og har over 10 års erfaring innen studieveiledning og studentopptak ved Noroff fagskole og -høyskole.

Dean von Schoultz – Foreleser

Dean har en bachelorgrad i programvareutvikling ved bruk av C #, Java og JavaScript. Han hadde rundt seks års erfaring som foreleser i forskjellige programmeringsfag, inkludert Microsoft Certifications 70-480 og 70-483 før han begynte i Accelerate i 2019. Ved siden av å forelese jobber han for tiden med en doktorgrad.

Greg Linklater - Foreleser

Greg Linklater er ekspert på desentralisert autentisering og digital identitet. Han implementerte tidligere forskjellige internettstandarder for Anvil Connect at Anvil Research, og OPAL og CoreID ved MIT Connection Science. Han var medstifter av Stranger Labs og har jobbet som konsulent for ulike selskaper i USA innen medisin, logistikk og juridisk sektor. Greg tar for tiden en Master of Scienc ved Rhodes University.

Dewald Els – Foreleser

Dewald er en Oslo-basert lærer som har ti års erfaring fra IT-industrien. Han fokuserer hovedsakelig på fullstack-utvikling ved hjelp av JavaScript-teknologier. Han utdannet seg ved Nelson Mandela University i Sør-Afrika med hovedfag i Microsoft Technologies, og fokus på C # og SQL Serve. Dewald er dyktig i moderne JavaScript, og fokuserer på biblioteker som Vue, React og Angular. 

Erlend Koppen Skar - Leder Noroff Accelerate

Erlend Koppen Skar kommer fra finansbransjen og har jobbet i ulike roller fra rådgivning og ledelse til forretningsutvikling. Erlend har en bred erfaring fra prosjektledelse og digitalisering av verdikjeder.

Livinus Nweke - Foreleser

Livinus brenner for forskning og undervisning. Han har en mastergrad i Computer Science fra Sapienza universitetet i Roma, og han har levert sin doktorgradsavhandling med tittelen "Using Formal Methods for Modelling Cyber-Physical Systems Security" ved NTNU. Livinus har bred bransjeerfaring innen informasjon- og kommunikasjonsteknologi, og han har fått publisert over 20 fagfellevurderte (peer-reviewed) forskningsartikler om blant annet infrastruktur sikkerhet, personvern, data beskyttelse og informasjonsteknologi.

     
Top