Noroff Accelerate – Møt teamet

Noroff Accelerate består av at team av kompetente og dedikerte forelesere (Subject Matter Experts), og mennesker som strekker seg langt for å at du skal få best mulig utbytte av våre kompetanseprogrammer.

 

Fagpersonell 

 

Sean Skinner – Subject-matter expert Development

Sean er en erfaren fullstack-utvikler som underviser omfattende fullstack-kurs som gir utviklere et solid kompetanseløft. Han er utdannet ved Nelson Mandela University og har jobbet med noen av de største finansinstitusjonene i Sør-Afrika. Han foreleser fullstack-tilbudene for Accelerate, med fokus på .NET, Java og JavaScript-teknologier.

 

Nicholas Lennox – Subject-matter expert Development

Nicholas har vært hos Accelerate siden januar 2020. Han foreleser både .NET- og Java- backend-kurs. Han har bransjeerfaring som fullstack utvikler ved bruk av Angular og .NET. Han har en bachelorgrad i Information Technology, med fokus på programvareutvikling, og en mastergrad i bildebehandling og maskinlæring.

Jean-Clive Bailey – Subject-matter expert Development

Jean-Clive liker å utvikle moderne løsninger på problemer ved hjelp av smarttelefoner, kunstig syn og litt kreativ tenkning. Han har en Bachelor of Science i datavitenskap, og er interessert i utvidet virkelighet (Augmentet reality), rask prototyping og personvern. Han har erfaring i et mylder av programmeringsspråk, og spesialisering i Python og JavaScript. 

Dean von Schoultz – Subject-matter expert Development

Dean har en bachelorgrad i programvareutvikling ved bruk av C #, Java og JavaScript. I tillegg har han en doktorgrad i informasjonsteknologi fra Nelson Mandela Universitetet. Han hadde rundt seks års erfaring som foreleser i forskjellige programmeringsfag, inkludert Microsoft Certifications 70-480 og 70-483 før han begynte i Accelerate i 2019.

 

Livinus Nweke - Subject-matter expert Cyber Security

Livinus brenner for forskning og undervisning. Han har doktorgrad i Informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU), og mastergrad i Computer Science fra Sapienza universitetet i Roma. Livinus har bred bransjeerfaring innen informasjon- og kommunikasjonsteknologi, og han har fått publisert over 20 fagfellevurderte (peer-reviewed) forskningsartikler om blant annet infrastruktur sikkerhet, personvern, data beskyttelse og informasjonsteknologi.

Mujahid Tabassum - Subject Matter Expert: Cyber Security

Mujahid har tatt en Master i Computer System Engineering ved Halmstad University, etter å ha fullført sin bachelorgrad i Wollongong i Australia. Han har 13 års erfaring som foreleser ved en rekke internasjonale universiteter. Han har forsket på blant annet datanettverk, AI, trådløse sensornettverk, IoT, sikkerhet og applikasjoner, har blitt publisert i flere anerkjente tidsskrifter og bøker.

Warren West - Subject Matter Expert Programming

Warren ble en del av Accelerate-teamet i 2022. Han har en bachelor-grad i Informasjonsteknologi (Software development) fra Nelson Mandela University i Sør-Afrika. Han har tidligere jobbet i bil-industrien, der han jobbet med automatisering- og diagnostiseringsverktøy for ulike kjøretøy. Warren underviser i .NET og JavaScript på våre Full-stack bootcamper.

Dr. Saju Mohanan - Subject Matter Expert Programming

Saju er foreleser i programmering og forsker, med 15 års erfaring fra ulike universiteter verden over. Han har mastergrad og doktorgrad i Computer Science and Engineering. Hans interessefelt og ekspertise omfatter blant annet cloud computing-teknologier og fullstack-programmering. Han har blitt publisert i en rekke anerkjente journaler og organisert store internasjonale konferanser innen Computer science og Industri 4.0.

Reza Mirzaei - Subject Matter Expert Programming and Cloud

Reza har en mastergrad i IT fra NTNU og lang erfaring med smidig systemutvikling (DevSecOps), teknisk arkitektur, og implementasjon av webapplikasjoner og skytjenester innen finans og akademi. Han har også erfaring med dette som leder på ulike nivå. Reza har vært hos Accelerate siden januar 2023 med spesielt fokus mot cloud.

 

Administrasjon og ledelse

 

Ann-Elin Bjørnsen – Administration Manager

Ann-Elin er Administration Manager i Accelerate, hvor hun administrerer daglige operasjoner og prosjektativiteter. Hun har lang erfaring innen studieveiledning og studentopptak ved Noroff fagskole og -høyskole, og jobber nå tett med salgs- og successteamet for å sikre gode kundeopplevelser.

Erlend Koppen Skar - Head of Noroff Accelerate

Erlend Koppen Skar kommer fra finansbransjen og har jobbet i ulike roller fra rådgivning og ledelse til forretningsutvikling. Erlend har en bred erfaring fra prosjektledelse og digitalisering av verdikjeder.

Martin Diver - Head of Revenue and Sales

Martin er en lidenskapelig, kundefokusert leder og selger med over 15 års erfaring. Han har lang erfaring med forretningsutvikling og omsetningsvekst i flere bransjer og globale markeder.

Claudette Leppan - Portfolio manager

Claudette har en mastergrad i Media Studies og har jobbet innenfor utdanning siden 2009. Hun har blant annet jobbet med å koordinere og gjennomføre undervisning, både i klasserom og remote, i Hong Kong, Sør Afrika og Norge. I Accelerate jobber hun sammen med fagekspertene våre med å utvikle nye undervisningstilbud som møter behovene i arbeidsmarkedet.

Yoland Irwin - Operations Manager

Yoland har bred akademisk erfaring. Hun har undervist i farmasi, i tillegg til å jobbe med utvikling og revisjon av pensum. Hun har en mastergrad i farmasi fra Rhodes University i Sør-Afrika. Yoland har vært i Noroff siden 2020, først som Data Protection Officer, og nå som Operations Manager i Accelerate, der hun sørger for at alle aktiviteter planlegges og gjennomføres som de skal.

Melene Potgieter - Test Center Administrator

Melene har vært hos Accelerate siden august 2020. Hun er sertifisert Pearson Select eksamensvakt og leder Oslo testsenter sammen med Ilge Castelyn.

Jacoba (Donnie) van der Westhuizen - Test Center Administrator

Donnie leder Pearson Vue test-senteret i Kristiansand, der hun legger til rette for alle som skal ta eksamen for å sikre seg Pearson Vue og Certiport sertifiseringer. Hun har over ti års erfaring som administrator, der hun har spesialisert seg på administrative oppgaver, problemløsning og planlegging.

Ilge Castelyn - Test Center Administrator

Ilge er en sertifisert eksamensvakt ved Pearson og leder Oslo testsenter. Hun har vært hos Accelerate siden desember 2020.

Stian Ingebrigtsen - Success Manager

Stian sørger for at alle deltakerne på Accelerates programmer får god oppfølging og den hjelpen de trenger. Sammen med Elisabeth Fallon har han ansvar for Noroffs Pearson testsenteret i Bergen. Stian har erfaring fra ulike roller innen administrasjon og kundebehandling.

Elisabeth Fallon - Success Manager

Elisabeth hjelper de som er interessert i Accelerate sine programmer og følger opp kursdeltagere underveis i programmene. Sammen med Stian Ingebrigsten har hun også ansvar for Pearson testsenteret i Bergen. Hennes arbeidsbakgrunn er innen utdanningssektoren og administrasjon. Elisabeth driver også som amatør-cellist og spiller i blant annet Universitets Symfoniorkestret i Bergen.

Lars Haukland - Success Manager

Lars jobber deltid som Success Manager, der han hjelper deltakerne på våre programmer å lykkes best mulig på sin læringsreise. Han studerer Computer Science or er interessert i alt som handler om programmering. Blant hobbyene hans finner vi både brasiliansk Jiu Jitsu og bygging av tastaturer.

Gaute Bjerkreim - Success Manager

Gaute jobber deltid som Success Manager, der han hjelper Accelerate-deltakerne med det de måtte trenge hjelp til. Han er snart ferdig med en bachelorgrad i forretningsjus, og har tidligere jobbet tre år med kundeservice. Han trener nå målrettet mot NM i styrkeløft 2023.

Victoria Grimen - Sucess Manager

Victoria jobber deltid som Success Manager i Bergen. Hun er snart ferdig med en bachelor i Frontend og mobilutvikling - og interesserer seg i design, brukervennlighet og programmering. Generelt er hun glad i alt som har med teknologi å gjøre.

     
Top