Noroff Accelerate ble nylig det første Cisco Instructor Training Center (ITC) i Norge. 

«"

Instructor Training Center er en enhet administrert av sertifiserte instruktører, som er kvalifisert til å undervise, vurdere og sertifisere nye instruktører for CCNA (Certified Cisco Network Associate), CCNP (Cisco Certified Network Professional) og CCNA Security.

Academy Support Center tilbyr support til andre Cisco-akademier, bidrar ved oppstart av nye akademier og fremmer Ciscos opplæringsprogrammer. For tiden gis det støtte til fem akademier.

Academy Support Center

Cisco NetAcad-plattformen brukes av 51 utdanningsinstitusjoner i Norge for å lære studenter etterspurte ferdigheter innen nettverk og cybersikkerhet. NetAcad har ulike nettverk, sikkerhet, IoT og Linux-kurs som lærer studenter ferdigheter ved å bruke Ciscos læreplan og verktøy.

Som et Cisco Academy Support Center (ASC) spiller Noroff Accelerate en viktig rolle i å støtte skoler og andre utdanningsinstitusjoner i Norge som har som mål å tilby kurs fra Cisco Networking Academy i sin utdanning.

ASC gir rådgivning og støtte til opprettelse, organisering og administrativ ledelse av akademier. I tillegg tilbyr vi hjelp til å få tilgang til aktuell informasjon, tilgjengelige verktøy og kilder, samt støtter med promotering av Cisco Academy-programmet i Norge.

Noroff Accelerate fungerer også som en kobling til ASC-fellesskapet og andre akademier, og tilbyr utstyrsleie og instruktørutvekslingstjenester. Senteret rapporterer også til Cisco om resultater til akademiene det støtter.

Videre opprettholder vi en åpen linje med toveiskommunikasjon for å informere interessentene om endringer i NetAcad-økosystemet og for å lytte til og støtte dem i deres NetAcad-arbeid.

Innen NetAcad er det to hovedtyper kurs holdt av utdanningsinstitusjoner: nettbaserte kurs i eget tempo og fysiske/nettbaserte kurs med instruktør. For mer informasjon om spesifikke kurs, klikk her.

Merk at noen av kursene krever akkreditering eller instruktørutdanning for å starte. Dette for å legge til rette for læringsutbytte av høy kvalitet.

Instructor Training Center

Utdanningsinstitusjoner står overfor den konstante utfordringen med å sikre at de har dyktige og oppdaterte instruktører som kan utruste neste generasjon IT-fagfolk. For å møte denne utfordringen har Noroff Accelerate blitt det første Cisco Instructor Training Center (ITC) i Norge. En ITC er en del av Cisco Networking Academy-plattformen, et partnerskap mellom utdanningsinstitusjoner, industri, offentlige institusjoner og ideelle organisasjoner som har som mål å øke tilgangen til utdanning og karrieremuligheter. Å skaffe de kvalifiserte ekspertene som bransjen etterspør er en vesentlig del av dette målet.

Derfor administreres hver ITC-enhet av sertifiserte trenere som er kvalifisert til å undervise, vurdere og sertifisere nye instruktører i nivåene CCNA, CCNA Security og CCNP. Sertifiseringsprosessen involverer opplæring av instruktører i de nyeste nettverks- og cybersikkerhetsteknologiene og hjelper dem med å utvikle effektive undervisningsmetoder. Merete Asak, CTO og leder for systemteknikk i Cisco Norge, understreker at opprettelsen av et ITC i Norge «er en viktig milepæl for å få fart på byggingen av kritisk nødvendig digital kompetanse.»

Som en ITC forplikter Noroff Accelerate seg til å lære opp og opp-skille både instruktører og studenter innen cybersikkerhet, en ambisjon som Rik Bleeker, CSR Manager Europe North Cisco, berømmer: «Det å ha et ITC er avgjørende for skoleringen av akkrediterte instruktører som kan lære fra seg IT-kompetanse til norske studenter. (...) Det å utvikle fremtidens IT-arbeidere er noe alle vil tjene på»

«"

Bli med i Cisco Networking Academy

Vi oppfordrer norske skoler og utdanningsinstitusjoner til å bli med Noroff Accelerate i Cisco Networking Academy. Vi vil støtte opprettelse, organisering og den administrative ledelsen av nye akademier og bistå med å forstå og administrere ressurser NetAcad-plattformene.

Studenter og lærere kan oppnå Cisco-sertifiseringer som er høyt verdsatt av IT-bransjer over hele verden, og gir bidrar til nye utdannings- og karrieremuligheter.

Hvis du er interessert i å bli med eller har spørsmål om programmet, kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring +47 909 50 256. Teamet vårt står klare til å hjelpe og gi deg all informasjonen du trenger for å komme i gang.

     
Top