Bli med på laget vårt og bidra til at mange flere søkere får muligheten til å bli studenter, slik som deg :)

Arbeidsgiver: Noroff

Stillingstittel: Opptakskonsulent

Frist: 30.04.2024 

Ansettelsesform: Sommer/Sesong

Sted: Tordenskjoldsgate 9, 4612 Kristiansand S

Vi søker etter to dyktige studenter som er ute etter sommerjobb. Vi ønsker oss studenter som er på sitt første studieår på bachelornivå.

Jobben består i søknadsbehandling og opptak av studenter både til våre høyskolestudier og til våre fagskolestudier. I søknadsprosessen bidrar du både med veiledning av søkere, verifisering av dokumentasjon og gi ut studietilbud.

Du er god til å kommunisere, både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk. Du liker kundekontakt og har gjerne erfaring med salgsarbeid.

Noroff har i flere tiår utdannet blant annet digitale etterforskere, filmfotografer og produsenter, 3D-animatører, grafiske designere, digitale markedsførere, spilldesignere, systemadministratorer, musikkprodusenter.

Hos oss får du jobbe i et framtidsrettet miljø med store muligheter til å sette spor etter deg.

Send inn CV, søknad og dine karakterutskrifter via stillingsannonsen på Finn.no. Har du spørsmål til stillingen, kontakt Linda Stiberg-Jamt på 98251784.

Om arbeidsgiveren

Hos Noroff studerer fremtidens digitale innovatører. Utdanningstilbudet består av høyskole, fagskole og nettstudier. Vi har campus i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand. Sammen med den svenske skolen Nackademin er Noroff en del av et større nordisk partnerskap.

 

     
Top