Her er sju råd til den kreative søkeren, slik at du får mest ut av utdannelsen din.

Vi på Noroff er opptatt av at alle våre søkere og studenter skal få den oppfølging de trenger for å få mest ut av utdannelsen sin. Dette er en liste over hva du selv må bidra med for å nå målet ditt og for at du etter endt utdanning skal ha de beste forutsetninger for en god jobb. Valgene du nå tar er de som til slutt er avgjørende for din framtid og vi ber deg derfor om å ha denne listen i bakhodet de neste par årene.

1. Engasjement!

Dette er første punkt nettopp fordi det er nå du former framtiden din. Vi har kompetanse gjennom våre lærere, gjesteforelesere, utstyr og fagplan. Du har alle forutsetninger for å lykkes, men det er kun du som kan være tilstede i undervisningen, stille spørsmålene, jobbe fram til du støter på et problem og finner en løsning.

2. Ikke gi opp.

Det er i motbakke det går oppover.

3. Spis kjøttkaker til frokost.

En kreativ hverdag er alt annet enn rutine. Du kan starte med å velge en annen vei enn du normalt går til butikken og skolen. Observer bevisst, legg merke til detaljene og omgivelsene rundt deg.

4. Det er ikke lov å si nei.

I et kreativt miljø får du lov til å dumme deg ut. Skriv ned alt som faller deg inn. Dette kan bli en utmerket detalj i videre idèutvikling.

5. Sett situasjoner og objekter på hodet.

Det finnes alltid en vinkling som ingen andre har gjort før deg. Eksperimenter!

6. Ingenting er umulig!

Det er kun fantasien som setter grenser. Noroff stiller med trygge rammer og støtte. Du må stille med et åpent sinn!

7. Din signatur!

At vi lever i et samfunn hvor datamaskiner har tatt over betyr ikke at alt skal se likt ut. Rendyrk det du allerede er flink til samtidig som du videreutvikler deg på andre felt.

     
Top