Noroff Bergen lager hvert år en musikkvideo til ære for studentene sine. Årets låt er en cover av "Pretty Fly (for a white guy)" av punkbandet The Offspring.

Lærere og ansatte ved Noroff Bergen presterte nok en gang å gi studentene sine bakoversveis og en god latterkule med sin årlige musikkvideo! Etter fjorårets suksess som black metal gitarister med coverlåt fra metalbandet Satyricon, var presset stort for å lage en ny musikkvideo i samme kaliber. Årets Musikkvideo er Noroff sin egen versjon av "Pretty Fly (for a white guy)" av punkbandet The Offspring.

Rent Noroff produkt

Teksten er skrevet av staben i Bergen og "Gi det til meg Noroff" er allerde blitt en hit på skolen. Musikkvideoen, som er basert på originalen til The Offspring, er laget av filmstudentene Stian Servoss og Alex Lopez. Låten er spilt inn i Tinnitus Recording, et lydstudio som eies og drives av faglærer på Lyd- og Musikkproduksjon, Bjarte Ludvigsen. Årets video og låt ble mottatt med stående applaus under vinsingen på Årets Avgangsutstilling 17.juni 2010.

Se Noroff Bergen sin Musikkvideo her!

"Freshe" lærere

Bergensavdelingen ofrer mye selvtillit og eksponering for å glede studentene sine med den nå tradisjonsrike videoen. De siste fire årene har staben i Bergen laget musikkvideo i ulike sjangere. Musikkvideoen er en avskjedsgave og hyllest til skolens avgansstudenter og har premierevisning på skolens årlige avgangsutstilling.

Takker filmstudenter

Studentene Stian Servoss og Alex Lopez er avgangstudenter på studiet Filmproduksjon. De nølte ikke med å takke "ja" til jobbtilbudet da de ble spurt om å lage årets Musikkvideo til lærerene. - Det var utrolig morsomt å lage denne videoen for lærerene våre, sier Stian og Alex. - Vi er fornøyd med reusltatet selv om det ideelt sett skulle vært noen flere timer disponibelt til opptakene slik at vi kunne lagt inn noen flere locations. På vegne av hele Noroff Bergen vil vi takke Stian og Alex for en fantastisk jobb og musikkvideo. Staben i Bergen er alle enige om at filmstudentene opptrådte profesjonelt og svært effektivt på settet. I løpet av én dag var både innspilling av låten i studio og opptakene gjort.

Se tidligere Musikkvideoer her

 

Etter fjorårets suksess som Black Metal band hadde staben i Bergen stort press på seg til årets Musikkvideo 2010. - Vi ville ikke skuffe studentene, og måtte nok en gang overgå oss selv fra tidligere år. Vi er selv veldig fornøyd med resultatet, og "Gi det til meg Noroff" er allerede en hit på skolen.

Se tidligere musikkvideor fra Noroff Bergen her:

2009

2008

2007

     
Top