Noroff Fagskole Bergen huser rundt 170 studenter og er Noroff sin nest største fagskoleavdeling etter Oslo.

Sommeren 2012 flytter vi skolen til helt nye lokaler! Den nye skolen vil være samlet på ett plan og legge til rette for tverrfaglig samarbeid mellom studieretningene. I disse dager bygges det nye studioer, lab-plasser og grupperom. Vi gleder oss til oppstart i nye Noroff Bergen august 2012.

Industrihuset i ti år

Noroff i Bergen har holdt til på Industrihuset på Møhlenpris i over ti år. Fra sommeren 2012 flytter skolen inn i nye lokaler. - Vi gleder oss til å kunne starte et nytt skoleår i nye lokaler, sier rektor i Bergen Vanja Hoff. Etter mange år på Industrihuset har skolen blitt spredd rundt på det store bygget. - I dag har vi klasserom og studioer fordelt på flere etasjer i bygget. I de nye lokalene skal alt samles på ett plan og legge til rette for å skape et yrende studentmiljø med et større tverrfaglig samarbeid, sier Vanja Hoff.

Ny organisering

Noroff Bergen skal organisere undervisningen sin på en litt annen måte enn det som er gjort ved skolen tidligere. - Våre nye lokaler skal ha flere grupperom, spesialrom og lab-plasser. Dette kommer til å prege studentenes studiehverdag. - Med mer fleksible arbeidsrom vil undervisningen ikke lenger være like låst til ett klasserom gjennom undervisningsdagen. Vi har stor tro på at den nye organiseringen vil bidra til å skape et mer åpent og tverrfaglig miljø på skolen, sier Vanja Hoff. I tillegg til klasserom, lab-plasser, og studioer er det en stor felles kantine på bygget som kan benyttes av studentene. Kantinen ligger midt i bygget i tilknytning til skolens etasje og vil være et naturig samlingspunkt for studenter og lærere.

Godt miljø

Miljøet på Noroff i Bergen har alltid vært preget av åpenhet og engasjement der kreativiteten ligger høyt under taket. Lærerne brenner for i sitt fagfelt og dette smitter over på studentene. Noroff Bergen har også en egen studentforening, Noroff studentforening (NSF). Studentforeningen er med å arrangere blant annet fadderuken NorON, månedlige temafester, studieturer, idrettsdager, julebord og andre aktiviteter gjennom studieåret. Foreningen er drevet av og for studenter på Noroff, der medlemsmassen er studentene selv. NSF er også et viktig talerør mellom studentene og skoleledelsen i Noroff når det gjelder faglige og praktiske saker.

Ny adresse for Noroff Bergen er:

BESØKSADRESSE: KANALVEIEN 88, 5068 BERGEN
POSTADRESSE: NOROFF FAGSKOLE, POSTBOKS 64 MINDE, 5821 BERGEN

Den nye skolen ligger like ved bybanestoppet på Wergeland. Se kart.
Tips til studenter: det kan være lurt å se etter leilighet/hybel langs bybanetraseén eller i nærheten av Minde. Leieprisene kan ofte være billigere når du beveger deg litt utenfor sentrum.

Vi har samlet et utvalg av bilder fra de nye lokalene. Flere bilder kommer i august når alle studioer på skolen står ferdig.

alt
Arbeidsstasjon
(Foto: Martins Macs)

alt
Felles kantineområdet for alle studenter
(Foto: Martins Macs)

alt
Et av skolens grupperom
(Foto: Martins Macs)

alt
Forelesningsrom
(Foto: Martins Macs)

alt
Kreativt klasserom
(Foto: Martins Macs)

     
Top