Noroffs årlige skoleavslutning, Diamond Awards, gikk nylig av stabelen og tradisjonen tro ble årets gjeveste pris delt ut, nemlig «Årets ildsjel».

Det var Kristin Varegg Eide (24) som hentet hjem den gjeve utmerkelsen i Oslo og og Tor Erik Høydahl Eriksson (25) som hentet hjem prisen i Bergen. Begge to har utmerket seg spesielt under studiene og leder Noroffs studentforening (NSF) i sine respektive byer.

21. og 22. juni ble årets Diamond Awards arrangert i henholdsvis Oslo og Bergen. Dette er dagen hvor fokuset er rettet mot studenter som har utmerket seg under studietiden.

Ønsker å starte eget selskap

- Det var veldig overveldende å bli kåret til årets ildsjel, sier Kristin som studerer 3D spilldesign. – Som president i Noroffs studentforening (NSF) var det jeg som forberedte alle nominasjonene i forkant og ble derfor veldig overrasket og ikke minst rørt da jeg oppdaget at nettopp jeg vant, sier Kristin. I en familie bestående av nesten bare tannleger skiller Kristin seg ut med sin store interesse for spilldesign. – Jeg har spilt mye opp gjennom årene og har alltid vært kreativt anlagt, sier Kristin som drømmer om å starte sitt eget selskap innen 3D spilldesign.

Imponert faglærer

Hans Petter Hoff er faglæreren til Kristin og har bare positive ord å si om studenten. – Kristin har siden dag en vært en stor pådriver og motivator ved Noroff. Hun jobber hardt både i og utenfor klasserommet og tar alle oppgaver på strak arm, sier Hans Petter. I tillegg til å være president i NSF er Kristin også tillitsvalgt. – Kristin bryr seg om de rundt seg og gjør en strålende jobb, sier Hans Petter.

artikkel_jpg

Har planer om en mastergrad i utlandet

Under Diamond Awards i Bergen var det Tor Erik som ble kåret til «Årets Ildsjel». – Jeg legger sjelen min i alt jeg gjør og det er kjekt at andre setter pris på det, sier Tor Erik. Tidligere i år ble han valgt til tidenes første leder av ONF (Organisasjon for norske fagskolestudenter). I tillegg er Tor Erik president i NSF Bergen. I disse dager fullfører han studiene innen lyd og musikkproduksjon og er klar for arbeidslivet. – Som nyvalgt leder i ONF skal jeg bruke det neste året på å kjempe fagstudentenes sak, sier Tor Erik som etterhvert har planer om en mastergrad.- Jeg ønsker å studere audioteknologi eller musikkproduksjon enten i USA eller Australia, sier Tor Erik.

Inkluderende student

Faglærer i studiet Lyd- og Musikkproduksjon, Bjarte Ludvigsen, er ikke overrasket over at det var nettopp Tor Erik som ble årets ildsjel i Bergen. - Tor Erik har jobbet hardt gjennom hele studietiden og stått på for alle fagskolestudentene. Han har en spesiell evne til å se det positive i enhver situasjon. Tor Erik er veldig inkluderende og motiverer sine medstudenter til å gjøre en maksimal innsats, sier Bjarte.

Noroff gratulerer både Tor Erik og Kristin med prisen «Årets ildsjel»!

 

artikkel_jpg

artikkel_jpg

artikkel_jpg

artikkel_jpg

artikkel_jpg

artikkel_jpg

artikkel_jpg

artikkel_jpg

artikkel_jpg

artikkel_jpg

(Foto: Bjørn Kamfjord, NSF-Oslo)

     
Top