Professor i digital etterfoskning, Iain Sutherland, holdt foredrag på NorTex ONS sitt frokostseminar.

Stavanger var nylig vertskap for NorTex ONS 2016, som er en stor begivenhet i olje- og gassindustrien. Samlingen brakte representanter helt fra og USA og Saudi-Arabia til 10 utstillingshaller som viste frem de nyeste teknologiene på området. NorTex ONS er en event som samler eksperter for å diskutere utfordringer i bransjen.

Professor Iain Sutherland foreleste i denne forbindelse på GCE-NODE NorTex sitt frokostmøte. Presentasjonen ble etterfulgt av en livlig diskusjon rundt sikkerhetsproblemer knyttet til Big Data-løsninger i olje- og gassindustrien.


Relaterte studier

Bachelor i Digital etterforskning og hendelseshåndtering - utdanning

Bachelor in Digital Forensics and Incident Response

Fremveksten av cyberangrep, løsepengevirus og hacking har ført til et kritisk behov for dyktige digitale etterforskere med evnen til å svare på cybersikkerhetshendelser.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir gode jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Nettverk og systemadministrasjon, utdanningen innen IT

Nettverks- og system­administrasjon

Drift, konfigurasjon og administrasjon av datanettverk og servere har gått fra å være spesielt for IT-bedrifter, til å være noe som berører alle. Behovet for kompetanse innen nettverks- og systemadministrasjon har aldri vært større.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
     
Top