– Fra studiestart i august blir Noroff Stavanger del av et større og pulserende studentmiljø. Flyttingen til nye lokaler i BI-bygget er i gang, sier rektor Gry Naaden.

Noroff Stavanger er i gang med å flytte til nye lokaler i BI-bygget. Ny adresse blir Hesbygaten 5 i Stavanger Øst.

– Dette blir et utrolig løft for skolen, sier rektor Gry Naaden. – Her blir vi en del av et pulserende studentmiljø, med tilgang til bokhandel og kantine. Stavanger Øst er kjent for å være en urban, kreativ og levende bydel.

– Hvordan blir det å bli del av et større studentmiljø sammen med BI-studentene?

– Det vil inspirere læring og fremme trivsel blant studentene. Våre studenter vil delta sammen med BI-studentene i sosiale arrangementer og studentkroer. Både Noroff og BI sine studenter er medlem i Studentsamskipnaden i Stavanger, SiS, og har mulighet til å delta på UiS Fadderuken i august, sier Naaden.

– Positivt for studentene

Noroff passer veldig godt inn hos oss, og med sitt faglige tilbud kompletterer dere BI. Brit Rugland, Stavanger Investering

Brit Rugland, daglig leder i Stavanger Investering, sier Noroff passer godt inn på campus:

– Noroff passer veldig godt inn hos oss, og med deres faglige tilbud kompletterer dere BI. Det er veldig positivt for studentene og miljøet på og rundt campus, sier hun.

Hesbygaten 5. Foto: Stavanger Investering.

Vekst i søknader

I Stavanger tilbys studiene nettverk og IT-sikkerhet, nettverks- og systemadministrasjon, 3D design og animasjon, 3D spilldesign, grafisk design, og teknisk design med DAK. Noroff kunne i april melde om 24 prosent vekst i antall søknader.

– At stadig flere ønsker å studere på Noroff, viser at vi har en studieportefølje som er relevant i forhold til økt grad av digitalisering i næringslivet, sier administrerende direktør for Noroff Education, Lars Erik Torjussen. 

Flere studier er under utvikling:

– Vår studieportefølje vil utvides videre innen IT og digital teknologi i de nærmeste årene. Alle studier vi utvikler skal være praktisk rettet inn mot et yrkesliv som blir mer og mer digitalisert. Vi tror vi passer godt inn i Stavanger med fremtidsrettede studietilbud, og ser frem til å flytte inn i samme lokaler som BI i august, sier Torjussen.

Alle studieprogram på Noroff er godkjent av NOKUT, og godkjent for lån og stipend i Statens Lånekasse for Utdanning.

Noroff har løpende opptak frem til studiestart i august 2016.

Her er vår nye adresse

Studietilbud ved Noroff Stavanger

Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir gode jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Nettverk og systemadministrasjon, utdanningen innen IT

Nettverks- og system­administrasjon

Drift, konfigurasjon og administrasjon av datanettverk og servere har gått fra å være spesielt for IT-bedrifter, til å være noe som berører alle. Behovet for kompetanse innen nettverks- og systemadministrasjon har aldri vært større.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt og strategisk med visuell kommunikasjon. Du får anvendt dine ferdigheter i virkelige prosjekter, noe som gjør deg rustet til å gå rett ut i jobb.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top