Lurer du på hvilken skole du skal velge? Her er 10 gode grunner til å velge Noroff.

1. Unikt arbeidsmiljø

Våre studier har alle et nært slektskap. På samme måte som du ville gjort i bransjen, kan du på Noroff henvende deg til ulike spesialister for å få hjelp til å gjøre ditt arbeid så bra som mulig. Ønsker du for eksempel originalkomponert musikk til animasjonsfilmen din, eller trenger du lyden av en dør som knirker? Ikke noe problem. Snakk med en av studentene på Lyd- og musikkproduksjon. Jobber du med film og ønsker en spesialeffekt? Ikke noe problem, snakk med studentene på 3D filmproduksjon. Ved Noroff jobber designere, musikere, filmskapere, animatører, spillutviklere og it-spesialister side om side hver dag.

2. Klasseromsundervisning

Vi tror på klasserommet. Klasseromsundervisning sikrer personlig oppfølging og et godt skole- og studiemiljø. Det sikrer at den enkelte student ikke forsvinner i mengden, og gir læreren anledning til å hjelpe den enkelte der og da. I et klassemiljø vil man oppleve omtanke, hjelpsomhet og trygghet, noe som er helt nødvendig for å dyrke sine skapende evner. Læreren blir kjent med studentene og har en viktig rolle som talentspeider og veileder for å bringe frem det beste i studentene.

3. Egen PC/MAC til hver student

Ved Noroff disponerer hver student en egen PC/MAC med høyhastighets internettilkobling gjennom hele studietiden. All nødvendig programvare er installert på din maskin.

4. Utvidet tilgang til skolen

Skolen er åpen alle hverdager fra kl. 08:00 – 23:00. Vi har også helgeåpent mellom kl. 10.00 - 22.00. Tilbudet kan variere noe fra skole til skole grunnet ulike krav til alarm- og sikkerhetsrutiner.

5. Mulighet for internasjonal bachelorgrad

Noroff har lenge jobbet målrettet med å oppnå full akkreditering for våre studier ved ledende utenlandske universiteter. I dag kan vi tilby hele 15 internasjonalt anerkjente bachelorgrader. Studer to år ved Noroff og ett siste år ved Deakin University i Australia, Teesside University i England, University of South Wales (Glamorgan) i Wales eller AFDA i Sør-Afrika. Vi kaller det 2+1. Samtlige universiteter har gått nøye gjennom våre fagplaner og uavhengig akkreditert våre studieprogrammer. Dette er et kvalitetsstempel vi er meget stolte av.

6. Kombiner studietiden med et utenlandsopphold

Gjennom vårt 2+1 program kan du studere deler av tiden i Australia, England, Wales eller Sør-Afrika. Fordelene med dette er mange. Gjennom et utenlandsopphold vil du møte nye mennesker og etablere et internasjonalt kontaktnett. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag. I et stadig mer internasjonalt arbeidsmarked, vil språkkompetanse og internasjonal erfaring veie tungt. Mange arbeidsgivere foretrekker derfor søkere med utenlandserfaring.

7. Dyktige faglærere

Noroff er en NOKUT (Nasjonalt Organ for Kvalitet i Utdanningen) godkjent fagskole. En fagskoleutdanning skal bl.a. kjennetegnes som yrkesrettet og bransjenær. Nettopp derfor ansetter vi lærere med bred yrkeserfaring og god kjennskap til bransjen du skal inn i. Våre lærere vet hva bransjen vil kreve av deg og skal stille de samme kravene til deg, også i studietiden.

8. Prosjektarbeid for næringslivet

Prosjektarbeid for næringslivet gir deg en uvurderlig og praktisk arbeidserfaring. Å møte reelle kunder, snakke med dem, spørre og lytte til deres ønsker og behov kan virke enkelt. Men hva om de blir kritisk eller foreslår noe du vet ikke vil fungere? Hvordan svarer du på en positiv måte som fortsatt sikrer et godt samarbeid. Å kunne kommunisere dine ideer, samt argumentere for dine synspunkter på en positiv måte er avgjørende for å overleve i bransjen. Nettopp derfor har Noroff stor fokus på at du gjennomfører reelle oppdrag for næringslivet i studietiden. I tillegg til uvurderlig arbeidserfaring, skaffer du deg også nyttige referanser og kontakter hos potensielle arbeidsgivere.

9. Stor fokus på talentutvikling

Ikke bare fortell oss hva du kan, vis oss det. Det blir ikke alltid nok å bare fortelle hva vi kan. Kraften ligger i å vise hva vi kan. La arbeidet snakke for seg selv. I kreative fag kan gode karakterer hjelpe deg å komme til intervju når du senere skal søke arbeid. Karakterene sier noe om din arbeidsmoral, men viser lite av ditt faktiske talent. På et intervju vil arbeidsgiver se eller høre ditt arbeid. Er dette bra vil arbeidsgiver strekke seg langt for å kunne ansette deg. Dette vet vi på Noroff og nettopp derfor oppnår du mellom 60 og 80 prosent av dine karakterer gjennom prosjektarbeidene du gjennomfører hos oss. Vår fokus på å utvikle ditt talent gjennom praktisk arbeid skal senere bli styrken som gjør at nettopp du får jobben.

10. Kvalitetssikret pensum og fleksibel læring gjennom nettleksjoner

Flere av våre studier tilbys også som nettbasert utdanning. Som klasseromsstudent får du fri tilgang til samtlige leksjoner, ressurser og planer knyttet til studiet. Dette sikrer god struktur, et kvalitetssikret pensum og gode muligheter for repetisjon til alle døgnets tider.

Høres det ut som Noroff kan være skolen for deg? Søknadsskjema finner du her.

     
Top