Endelig er det tid for å offentliggjøre årets «Honorary Student» ved Noroff Oslo. Årets pris går til en student som virkelig har gitt betydelige bidrag i løpet av studietiden. 

Under normale omstendigheter avsluttes skoleåret hos Noroff Oslo med Diamond Awards, et show hvor årets studenter hedres og vi sammen reflekterer over semesteret som har gått.

Skoleåret 2020/2021 har ikke skuffet; det har vært et ekstraordinært år.

Den globale pandemien var en ekstra utfordring for oss alle, men en utfordring vi har tatt sammen. Derfor vil jeg begynne med å takke dere, både studenter og ansatte, for deres forståelse, deres harde arbeid og bidrag til å holde ting gående og fullføre skoleåret.

Det var ikke skoleåret noen av oss forventet, men et vi aldri vil glemme og et jeg er sikker på at vi vil bære med oss gode minner fra.

12. år siden første Diamond Awards

I løpet av de to siste ukene har jeg hatt privilegiet å se mange prosjekter fra de ulike studiene, og jeg må si at jeg har vært så imponert over kvaliteten og standarden! Dere må alle være veldig stolte av dere selv.

I dag kunngjør vi 2020/21 «Honorary student award» for Noroff Oslo. Denne utmerkelsen markerer det 12. året siden første kåring i 2010, noe som betyr at årets vinner vil være med i en eksklusiv gruppe alumnistudenter.

I tillegg vil årets vinner også motta et referansebrev fra meg, og vil selvfølgelig alltid være velkommen tilbake til Noroff for å holde gjesteforelesninger og bli invitert som vår VIP-gjest til neste års Diamond Awards.

Årets vinner:

Hedersstudentprisen deles ut til den nyutdannede studenten ved Noroff som har utmerket seg mest, enten faglig, gjennom NSF /elevrådet, eller ganske enkelt gått det ekstra steget for klassen sin, studentene og for Noroff.

Årets vinner er en student som har vært veldig engasjert i løpet av sin tid på Noroff. Hun begynte som student på grafisk design ved Noroff Kristiansand i 2018/19, før hun flyttet til Oslo for å fullføre vitnemålet i Grafisk Design (2020). Og nå, i 2021, avslutter hun et år innen digital markedsføring på Oslo campus under veiledning av Ida Serneberg, Silja Mork og Henriette Mortvedt. Hun fungerte som broen mellom studentene i programmene grafisk design og digital markedsføring, og ble en sentral person i det tverrfaglige samarbeidet dette skoleåret. Under webinaret, Digital Utopi, ga hun et betydelig og ekstraordinært bidrag. Hun har vært en hengiven klassepresentant og en ekte ambassadør for Noroff, som det fremgår av hennes intervju med Kom24.

Bransjen vil dra nytte av flere tverrfaglige enhjørninger, og vi er stolte av at Noroff har bidratt til å bidra og antenne hennes ekstraordinære ferdigheter innen digital design og markedsføring.

Det er med stor glede jeg nå kan kunngjøre VINNEREN av hedersstudentprisen 2020/21, som går til:

Kristine Vigmo Larsen (Grafisk design 2020 / Digital markedsføring 2021)

     
Top