VFX - visuelle effekter, nettstudenter

VFX-studentene imponerer faglærerne. Se video av deres prosjekteksamen her.

– Det er veldig spennende å studere VFX. Vi lærer nye teknikker hver eneste uke, sier Erik Teigland og utdyper:

– Resultatet blir at vi blir ganske trygge i programmene sånn at vi kan være kreativ å kombinere alle disse teknikkene og få til hva som helst. Med den utviklingen vi har hatt til nå, kan jeg se for meg at det er kun kreativiteten som kan stoppe oss til å få til utrolige ting i slutten av studieprogrammet.

Erik og hans medstudenter Robin Aasen og Deniss Kornilov er noen av studentene som imponerer på studiet VFX - Visuelle effekterNoroff Nettstudier.

Vi lærer nye teknikker hver eneste uke.Erik Teigland

På det toårige studieprogrammet VFX - Visuelle effekter, lærer studentene å lage spektakulære visuelle effekter, som kan brukes i film, spill og virtuell virkelighet. Robin forteller at han alltid har hatt en forkjærlighet for historiefortelling, spesielt innen film.

– VFX og film er jo noe jeg har holdt på med på amatørbasis i årevis, og da jeg bestemte meg for å ta en videre utdanning virket det som et åpenbart valg. Visuelle- og praktiske effekter har fascinert meg fra første stund, og det å få muligheten til å gi seg hen til kunstformen er en fantastisk følelse, sier Robin.

– Jeg valgte å studere VFX fordi det er et fagområde hvor jeg kan kombinere virkeligheten med fantasi, sier Deniss. 

– Jeg synes studieprogrammet VFX er ganske spennende men av og til vanskelig. De mest interresante videoleksjonene er de lærerne på studiet har laget selv, sier han. 

VFX Prosjekteksamen Breakdowns


Relaterte studier

Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor in Interactive Media - Animation

Studieprogrammet gir deg ferdigheter i å designe og animere 3D-karakterer. Animasjon blir stadig viktigere i underholdning og kreative næringer, noe som åpner opp for et bredt spekter av spennende karrieremuligheter.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
     
Top