"Noroff-bandet" Seed & the Movement underholdt på NOKUT-konferansen i Trondheim.

Noroff Trondheim ble tidligere i høst spurt om å stille med underholdning til festmiddagen på NOKUT-konferansen i Trondheim i starten av desember. Våre musikkstudenter, som har etablert bandet "Seed & the Movement", stilte mer enn gjerne opp.

NOKUT (Nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen) samler representanter fra alle Norges fagskoler hvert år. Med årets 140 konferansedeltagere, med en snittalder godt over hiphop-alderen, var vi spent på mottagelsen. Arrangøren hadde sett bandets musikkvideo på YouTube, og håpet nok at dette vil slå an en feststemt tone for resten av kvelden. Ville publikum være enig eller ville det bli hoderisting og neserynking?

Gutta kommer i gang – og det som skjer er at servitører og kokker på hotellet sniker seg inn for å høre! Vi registrer at flere av konferansedeltagerne - som for øvrig har passert 50 for lengst – gjør rytmiske kroppsbevegelser, som med litt godvilje kan defineres som dans! Og de smiler – dette liker de!

Responsen fra publikum er enorm, og det er en stolt rektor som går til middag sammen med de øvrige konferansedeltagerne.

Vi gratulerer "Seed & the Movement" fra Noroff Trondheim med en fantastisk opptreden!

     
Top