Noroff benytter seg nå daglig av Oculus Rift-teknologi, som en del av lab- og læringsmiljøet.

 

Studenter kan nå fremvise og undersøke digitalt innhold umiddelbart, med denne nye teknologien.

"Det er nå mulig å designe, produsere og teste produkter og omgivelser lenge før noe er distribuert. Studenter på Noroff har friheten til å gjennomse design med denne monitoren." Joel Zika, Instruktør, Interactive Media, Noroff Høyskole

Bransjepartnere er med

Noroff Høyskole har allerede tilknyttet seg bransjepartnere til å samarbeide med båre stab og studenter når det gjelder utvikling av deres innhold. Studenter blir oppmuntret til å finne problemer i interaktive miljøer, som Oculus Rift kan hjelpe med å løse. Ved hjelp av Oculus Rift, kan brukeren utforske alt fra sikkerheten på en byggeplass, til bruksevnen av maskineri.

Denne nye omsluttende teknologien er ikke lenger bare en trend eller et markedsføringstrik, men et praktisk og tilgjengelige verktøy for utforming i real time. Joel Zika, som i sin Ph.D. fokuserer på animasjon og oppslukende plass, arbeider sammen med Noroff-studentene for å utvikle nye måter å engasjere seg med denne teknologien. Hver student er nå med på å bygge gaming- og læringsmiljøer for å løse industribaserte problemer.

Oculus Rift student

     
Top