På Noroff tar vi studieopplevelsen på alvor og vi er stolte av å ha så mange fornøyde studenter. Hør studentens egne erfaringer fra studietiden.

Vi vet at studietiden betyr mye for mange studenter. Klassemiljø, faglærere og ikke minst studiets oppbygning, har stor innvirkning på den totale opplevelsen av studietiden. Vi har spurt en håndfull av studentene våre om hvordan deres erfaring med studier på Noroff har vært.

Hans Tore Malum. Foto: Privat.

Godt læringsutbytte med en bransjerelevant utdanning

Studielivet på Noroff har vært kjempebra, sier Hans Tore Malum. 

Jeg har selv gått to år på lyd- og musikkproduksjon. Campus har fantastiske studioer og utstyr i henhold til bransjestandard. Lærerne ved lyd- og musikkproduksjon-linjen er selv i bransjen, noe som gjør at studentene får en unik mulighet til å ta til seg kunnskap om dagens musikkbransje, sier Hans Tore Malum.

Lyd- og musikkproduksjon er et svært populært studium hos Noroff.  Alle våre studier har løpende opptak og du kan allerede nå søke studieplass til oppstarten av campusstudier i august 2021. 

Thea Stormo Solberg. Foto: Privat.

Noroff er en kjempebra studieplass, sier Thea Stormo Solberg, som studerer filmproduksjon

Jeg vil anbefale Noroff til studenter som vil ha et år med praktisk arbeid, med muligheter som sikrer deg kvalitet og godt læringsutbytte.

På Noroff tilbyr vi studier både på fagskole- og høyskolenivå. Alle våre studier er utformet i samarbeid med bransjen. Våre lærere kombinerer forskning og bransjeerfaring, og sørger for at utdanningen din er oppdatert og aktuell. Studiene på Noroff fagskole er alle svært yrkesrettede – rettet mot den bransjen du ønsker deg en fremtid innen. På Noroff høyskole får du en attraktiv bachelorgrad utformet for fremtidens arbeidsmarked.

Emilie Henriette Kathenes Tønnessen. Foto: Privat

Realistiske prosjekter og deadlines

– Det er lærerikt, utfordrende og interessant å studere på Noroff. Jeg opplever studiet i frontend-utvikling som veldig praktisk og yrkesrettet. Det gir deg et solid grunnlag å bygge erfaring på, sier Emilie Henriette Kathenes Tønnessen.

Jeg vil anbefale Noroff videre til andre, mest fordi oppgaver, prosjekter og eksamener er realistisk i forhold til arbeidslivet.

Hun utdyper:

– Du trenger for eksempel ikke sitte innesperret i et rom uten hjelpemidler og et krav om å fullføre på tre timer. Ingen arbeidsgiver ville gjort dette, og det gjør heller ikke Noroff. Vi får realistiske frister og tider å fullføre på, forteller Emilie Henriette. 

Les hele intervjuet med Emilie Henriette her.

Tom Hage. Foto: Privat

Hvis du skal studere 3D i Norge, vil jeg absolutt anbefale Noroff. Her lærer man alt man skulle ønske. Samtidig får vi mulighet til å skape kontakter innen industrien, sier Tom Hage.

Jeg valgte Noroff fordi de er en ledende aktør når det kommer til opplæring innen 3D i Norge. Jeg er utrolig fornøyd med å gå på Noroff. Dette har nok blitt mitt andre hjem her i Bergen. Jeg tror faktisk jeg er mer her på campus enn hjemme, ler han.

Tom sender også skryt til sine faglærere:

– Faglærerne mine er utrolig imøtekommende. De har alltid et smil og alltid et svar.

Les hele intervjuet med Tom her.

Fremtidens digitale innovatører

Hos Noroff studerer fremtidens digitale innovatører. Fra første dag får du være hands-on mer bransjerelevante, praktiske og realistiske oppgaver. Vi tilbyr totalt 21 studier innen teknologi og digitale medier. Vårt mangfoldige studietilbud er under stadig utvikling, og skaleres hele tiden tett opp mot arbeidsmarkedet, og innbefatter blant annet bachelorprogram ved Noroff høyskole og fagspesialisering ved Noroff fagskole. Noroff har campus i fire store norske byer – Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand, i tillegg til nettstudier. Alle våre campuser er utstyrt med topp moderne utstyr.

Hold deg oppdatert

Gjør som hundrevis av andre studenter og motta nyttige råd om hva du bør tenke på når du skal velge din utdanning.

For å kunne sende deg e-post må vi lagre informasjon om deg. Du kan når som helst melde deg av. Les mer i vår personvernerklæring.


Studietilbud

Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor i Cyber Security

IT-utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot cyberangrep, datakriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med IKT-sikkerhet og redusere digital sårbarhet.

  Nettstudier
  Oslo, Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i digital etterforskning - utdanning

Bachelor i digital etterforskning (Digital Forensics)

IT-utdanning som lærer deg datasikkerhet og etterforskning av digital kriminalitet. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med digital sikkerhet og etterretning for politi og andre organisasjoner med behov for økt digital sikkerhet.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Videomarkedsføring i sosiale medier, utdanning

Videomarkedsføring i sosiale medier

Video er en viktig del av influencer-markedsføring. Jobb med digitale strategier og benytt videoproduksjon og storytelling på Facebook, Instagram, YouTube og andre sosiale medier.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor i Applied Data Science

IT-utdanning som gjør deg klar for det økende globale behovet innen maskinlæring, kunstig intelligens og big data-analyse. Applied Data Science lærer deg vitenskapelige metoder for å jobbe med data på en praktisk og anvendbar måte.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir solide jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Nettverk og systemadministrasjon, utdanningen innen IT

Nettverks- og system­administrasjon

Praktisk IT-utdanning som lærer deg administrasjon av nettverk og systemer. Studiet sentreres rundt  Microsoft- og Unix-baserte teknologier, og infrastruktur for nettverk og serverdrift med fokus på IT-sikkerhet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

Frontend-utvikling er teknologiutdanningen hvor visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere nærmest garanterer jobb etter studiene.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Digital prototyping, 3D-printing

Digital prototyping

Morgendagens produkter fremstilles og testes digitalt. Bli klar for jobb i prosess- og produksjonsindustrien med en fremtidsrettet utdanning som lærer deg å designe fysiske produkter ved bruk av 3D-printing.

  Nettstudier
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor i interaktive medier - Animasjon

Jobb i skjæringspunktet mellom teknologi og kreativitet. Utdanningen lærer deg å designe og animere digitale modeller og karakterer for film, spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor i interaktive medier - Spill

Jobb i skjæringspunktet mellom kreativitet og teknologi. Utdanningen lærer deg å designe og programmere interaktivt innhold til spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Teknisk design med DAK, AutoCAD

Teknisk design med DAK 2D/3D

Praktisk ettårig utdanning i teknisk design, hvor du lærer å tegne, modellere og visualisere bygg og moderne konstruksjoner innen BIM, produktdesign og digital prototyping.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
VFX - visuelle effekter, utdanning

VFX - Visuelle effekter

Jobb med spektakulære visuelle effekter i film, spill og virtuell virkelighet. Utdanningen forbereder deg på jobb innen fremtidens digitale medier på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
3D design og animasjon, utdanning

3D design og animasjon

Bli 3D-designer og skap fotorealistiske visualiseringer, miljøer og animasjoner. Lær å gi liv til spill og filmer, og lag 3D-gjengivelser av produkter og konstruksjoner for næringslivet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
3D spilldesign, utdanning i spillproduksjon

3D spilldesign

Bli 3D-spilldesigner og lær å utvikle kreativt og interaktivt spillinnhold og gamification for alle bransjer. Studiet gir unikt innblikk i utviklingsprosesser, fra idé til lanseringsklart produkt.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
3D filmproduksjon, utdanning på fagskole

3D filmproduksjon

Lær å produsere animerte 3D-filmer, miljøer og karakterer fra idé til ferdig film. Utdanningen forbereder deg på å jobbe med innhold til film, web, reklame, markedsføring og virtuell virkelighet.

  Nettstudier
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Utdanning i lyd- og musikkproduksjon i Oslo, Bergen og Kristiansand

Lyd- og musikkproduksjon

Lær deg lyd- og musikkproduksjon i et profesjonelt studio. Få bred, praktisk erfaring med kvalitetsutstyr, slik at du har kompetansen som gir deg flere ben å stå på i en dynamisk bransje.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Filmproduksjon, studer film i Oslo eller Bergen

Filmproduksjon

Bli filmskaper og jobb profesjonelt med film- eller TV-produksjon. På denne filmutdanningen fordyper du deg som produsent, regissør, manusforfatter, fotograf eller klipper, og jobber med samme utstyr som filmbransjen.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
UX-design utdanning Nettstudier
 

UX-design

UX-design er en ettårig teknologiutdanning med fokus på brukeropplevelsesdesign. Bli UX-designer og få praktisk kompetanse i brukertesting, wireframing, prototyping og interaksjonsdesign.

  Nettstudier
  Oslo, Kristiansand
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer

XR-utvikling

XR-utvikling er en teknologiutdanning med fokus på utvidet virkelighet, eller Extended Reality. Studiet gjør deg klar for jobb innen Virtual Reality (VR), Augmented Reality (AR) og Mixed Reality (MR).

  Nettstudier
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer