Det er mange gode grunner til å velge en fagskoleutdanning, om du ønsker å jobbe praktisk og bli attraktiv i arbeidsmarkedet.

De siste årene, har NHOs kompetansebarometer vist at det er et stort, udekket behov for fagskoleutdannede i NHOs medlemsbedrifter. Ved å velge en fagskoleutdanning får du en yrkesrettet utdanning som gjør deg både klar for jobb og attraktiv i arbeidsmarkedet.

Kortere utdanningsløp

Fagskoleutdanning er et kortere utdanningsløp på alt fra et halvt til to år, og studiet kan ofte tas både på heltid og deltid, og mange utdanningsinstitusjoner tilbyr også fagskolestudier som nettstudier.

Studiene ved Noroff Fagskole går over ett til to år og gir studiepoeng og vitnemål ved fullført utdanningsløp. Utdanningsløpet er ment for å gjøre deg klar for arbeidslivet.

Allerede fra studiestart får du være hands-on innenfor ditt fagfelt. Visjonen er at alle Noroff-utdannede skal være first movers. Faglærerne er dyktige og engasjerte, og har selv solid bransjeerfaring. Klassene er mindre, noe som fører til tettere oppfølging og veiledning gjennom studieløpet.

Alle våre utdanninger er NOKUT-akkreditert, og er godkjent for lån og stipend i Statens Lånekasse for utdanning.

Du kan velge mellom 16 ulike fagskolestudier hos Noroff. Les mer om fagskoleutdanning og se hele studietilbudet ved Noroff her

Hør fra noen av våre studenter som har fått relevant jobb

Hos Noroff har vi mange suksesshistorier fra både nåværende- og tidligere studenter. Mange av våre studenter sikrer seg jobb allerede før de er ferdige med studieløpet, og flere ender opp i en relevant stilling i etterkant av utdannelsen.

Klikk på bildene for å lese hele artikkelen. 

Astrid (24) studerte grafisk design og fikk fast jobb to måneder etter nettstudiene

 

«"

 

 Det siste året har Petter regissøren skapt suksessfulle musikkvideoer for en rekke artister.  

«"

 

Iselin: – Studiet gav meg byggesteinene til det jeg driver med i dag 

«"

 

Helene Marie: – Jeg startet studiet i håp om å ny jobb, og det har jeg allerede fått 

«"

 Sverre fikk jobb seks måneder før han fullførte studiet i nettverk og IT-sikkerhet

«"

 Sander: Jeg fikk jobb allerede første året av studiet

«"

 Tony gikk fra å være bilmekaniker til frontend-utvikler 

«"

 Marius har utdannelse fra Noroff 3D spilldesign og jobber som programmerer hos Nordic Media Lab 

«"