Bachelor i utlandet:

University of South Wales

Med et bredt studietilbud og et yrende studentmiljø ligger alt til rette for to spennende semestre i Wales.

University of South Wales er et av de ti største universitetene i Storbritannia, og det største i Wales. Skolen består av fire hovedcampuser, men Noroff-studentene holder til på campus Pontypridd, Treforest og Cardiff.

Kinosal, studio for TV-, radio- og filmproduksjoner, animasjons- og datalaber er noe av det skolen tilbyr. Alt av teknisk utstyr er av høyeste standard.

University of Glamorgan og University of Wales, Newport ble slått sammen til University of South Wales i 2013, men har røtter tilbake til 1814. Det internasjonale universitetet har i dag om lag 33.000 studenter, og utdanner mer enn 4500 internasjonale studenter hvert år, fra mer enn 60 forskjellige land.

South Wales tilbyr noe for de fleste- skolen tilbyr over 500 ulike fag, og har gode forbindelser med industrien i Storbritannia og utlandet. Det gode samarbeidet med industrien gir relevant kompetanse til markedsetterspørselen.

96% av de som har fullført sin første grad ved South Wales er i arbeid eller i gang med videre studier innen seks måneder (HESA 2006/7 Performance Indivators).

Når du ankommer universitetet får du en tutor som bor på området og hjelper deg til rette den første tiden. Har du behov for veiledning eller rådgiving er det lagt opp til spesiell rådgiving for deres internasjonale studenter. De er også behjelpelige med ikke-faglige temaer.

Cardiff er hovedstaden og den største byen i Wales med overkant av 340 000 innbyggere. Byen har et rikelig kultur- og idrettsliv, koselige gamle gater med spisesteder og butikker. Det er en perfekt studentby som tilbyr både naturopplevelser og storbyliv.

Den årlige Cardiff-festivalen sier selv at de er Storbritannias største utendørsfestival. Skolen ligger like utenfor sentrum, men med god kollektive forbindelser er det ikke mange minutters reise til og fra.

Campusene Cardiff og Pontypridd er bare to og en halv time unna London.

Utmerkelser og priser

University of Glamorgan har mottatt mange priser og gode plasseringer opp gjennom årene. 2008 var intet unntak; da ble de nominert til den prestisjetunge The Times University of The Year Award.

Nyttige lenker

 

Teesside University

Teesside University

Er du interessert i 3D, spilldesign eller grafisk kommunikasjon, kan dette være universitetet for deg.


Deakin University

Deakin University

Deakin har TV-, lyd- og filmstudioer, og er flinke på digitale medier, visuell kommunikasjon og design.


University of South Wales

University of South Wales

University of South Wales er dyktige på lyd og musikk, 3D og nettverk og sikkerhet.


AFDA Film School, Cape Town

AFDA Film School

Få en bachelorgrad of Arts in Motion Picture Medium i Sør Afrika, sammen med kulturelle opplevelser.

Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir solide jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Utdanning i lyd- og musikkproduksjon i Oslo, Bergen og Kristiansand

Lyd- og musikkproduksjon

Lær deg lyd- og musikkproduksjon i et profesjonelt studio. Få bred, praktisk erfaring med kvalitetsutstyr, slik at du har kompetansen som gir deg flere ben å stå på i en dynamisk bransje.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
3D spilldesign, utdanning i spillproduksjon

3D spilldesign

Bli 3D-spilldesigner og lær å utvikle kreativt og interaktivt spillinnhold og gamification for alle bransjer. Studiet gir unikt innblikk i utviklingsprosesser, fra idé til lanseringsklart produkt.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
3D filmproduksjon, utdanning på fagskole

3D filmproduksjon

Lær å produsere animerte 3D-filmer, miljøer og karakterer fra idé til ferdig film. Utdanningen forbereder deg på å jobbe med innhold til film, web, reklame, markedsføring og virtuell virkelighet.

  Nettstudier
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer