Nettstudier blir mer og mer vanlig, og som nettstudent har du friheten til å legge opp studiene etter din hverdag. Vi har samlet fem gode grunner til hvorfor du bør ta en bachelorgrad på nett hos Noroff.

Live forelesninger

Som nettstudent ved Noroff vil du ha muligheten til å planlegge din egen studiehverdag.

Forelesningene streames live fra undervisningen på campus, slik at uansett hvor du befinner deg får alle studenter den samme undervisningen. Forelesningene spilles også inn, så du bestemmer om du vil se dette live eller som opptak senere. Du har mulighet til å pause og se dem om igjen, så mange ganger du ønsker.

Du vil også få veiledningstimer med din faglærer, slik at du kan stille spørsmål og få god oppfølging underveis i studiet.

Studer der du er

Å studere over nett medfører ingen obligatorisk oppmøte på campus. Det betyr at du i praksis kan studere fra hvor du vil i verden. Kanskje har du behov for å utforske verden? Eller kanskje du ikke ønsker å flytte fra hjembyen din for å studere? Som nettstudent ved Noroff kan du gjennomføre bachelorgraden din fra akkurat der det passer deg.

Les også: Slik lykkes du med nettstudiene

Studier utviklet i samarbeid med bransjen

Noroff tilbyr bachelorstudier i cyber security, digital etterforskning, applied data science, og interaktive medier spill og animasjon. Bachelorstudiene vil gi deg en praktisk og teoretisk kompetanse som industrien og bransjen har behov for, slik at du er klar for å gå rett i jobb etter å ha fullført graden på Noroff.

Alle Noroffs studieprogrammer er utviklet i samarbeid med bransjen, for å gi deg hands-on kompetanse som gjør det ettertraktet på arbeidsmarkedet. Alt tyder på at behovet for kompetanse innen IT og teknologi kun vil øke fremover. Med en bachelorgrad fra Noroff vil du ha denne etterspurte kompetansen. 

Samme vitnemål som på campus

Etter fullført utdanning hos Noroff Nettstudier mottar du samme vitnemål som klasseromstudentene. Det er altså ingen forskjell i kvalitet på studiet på campus og nett – vitnemålet etter endt utdanning er det samme uavhengig av studiested.

God oppfølging

Noroff har lang erfaring med online utdanning, og gjennom hele studieløpet vil du få tett oppfølging fra veileder. Lærerne på Noroff brenner for faget sitt, og mange har mange års erfaring fra bransjen.

Som nettstudent vil du tilbringe mye tid i det digitale klasserommet. Her vil du finne læringsmateriell, oppgavebeskrivelser og aktivitetsrapporter, men du vil også ha et chatforum for kommunikasjon med forelesere, veiledere og medstudenter. Her kan du enkelt ta kontakt med de fagansvarlige og få hjelp og råd når du har behov for det.

Alle Noroffs bachelorprogrammer har oppstart i august 2022. Studieprogrammene har løpende opptak, og du kan dermed sikre deg din studieplass allerede nå.

Hold deg oppdatert

Gjør som hundrevis av andre studenter og motta nyttige råd om hva du bør tenke på når du skal velge din utdanning. Du kan når som helst melde deg av.

Jeg har lest Noroffs personvernerklæring og aksepterer at Noroff håndterer mine data som beskrevet i vilkår og betingelser.

Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor i Cyber Security

IT-utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot cyberangrep, datakriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med IKT-sikkerhet og redusere digital sårbarhet.

  Nettstudier
  Oslo, Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor i Applied Data Science

IT-utdanning som gjør deg klar for det økende globale behovet innen maskinlæring, kunstig intelligens og big data-analyse. Applied Data Science lærer deg vitenskapelige metoder for å jobbe med data på en praktisk og anvendbar måte.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i digital etterforskning - utdanning

Bachelor i digital etterforskning (Digital Forensics)

IT-utdanning som lærer deg datasikkerhet og etterforskning av digital kriminalitet. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med digital sikkerhet og etterretning for politi og andre organisasjoner med behov for økt digital sikkerhet.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor i interaktive medier - Spill

Jobb i skjæringspunktet mellom kreativitet og teknologi. Utdanningen lærer deg å designe og programmere interaktivt innhold til spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor i interaktive medier - Animasjon

Jobb i skjæringspunktet mellom teknologi og kreativitet. Utdanningen lærer deg å designe og animere digitale modeller og karakterer for film, spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer