– Vi gleder oss til å ta imot både nye og gamle studenter i Slottsquartalet, sier fungerende campus manager Morgan Kristensen.

I august flytter Noroff Kristiansand fra Elvegata til moderne, nyoppussede lokaler i Slottsquartalet – på folkemunne kalt «Slottet». Bygningen har beliggenhet sentralt i Kvadraturen, i enden av hovedgata Markens med kort vei til kollektivtransport og byens mange fasiliteter. Lokalene står ferdige til studiestart i august.

– Noroff-bygget blir totalrenovert for å imøtekomme våre behov og legge til rette for et godt læringsmiljø for studentene, forteller fungerende campus manager ved campus Kristiansand, Morgan Kristensen.

Nye campus Kristiansand tar form. Foto: Marthe Michelsen

Kristensen fortsetter: 

– Det å være student handler om mer enn forelesninger og eksamener. Sosiale aktiviteter og det å bygge relasjoner og nettverk er minst like viktig, så hele campus er bygget rundt et fellesområde med både studentkantine og muligheter for avkobling og sosiale aktiviteter. Det vil i tillegg også være en restaurant tilknyttet campus der det vil være muligheter for både god mat og drikke, samt sosiale aktiviteter også utenom skolens åpningstider.

Fellesområde. Foto: Marthe Michelsen

Noroff Kristiansand blir en kompakt, moderne campus, hvor studentene vil ha alle verktøy tilgjengelig for å mestre sine fremtidsrettede utdanningsløp, med lyse, moderne klasserom, lab’er og grupperom, romslige auditorier, samt bibliotek og lesesal. Studentene vil få en praktisk, anvendbar og bransjetilpasset utdanning som alltid er tett på næringslivet. Kapasiteten på den nye campusen blir på 400-500 studenter.

Klasserom. Foto: Marthe Michelsen

To nye studietilbud

På Noroff Kristiansand vil det fra høsten 2021 tilbys to nye studieretninger i tillegg til de fem andre bachelorstudiene som allerede tilbys. Studietilbudene er designet for å imøtekomme behovene i arbeidsmarkedet på Sørlandet. De nye studietilbudene er digital markedsføring og frontend-utvikling.

Bachelorgradene i cyber security, applied data science, digital etterforskning, interaktive medier-spill og interaktive medier-animasjon tilbys også.

Som student ved Noroff Kristiansand er du medlem av Studentsamskipnaden i Agder (SiA), som er velferds- og kulturorganisasjonen for studentene på Sørlandet. SiA har en rekke velferdstilbud til studenter som barnehager, helsetilbud, boliger, bokhandel, samt at de driver møteplasser som Østsia, Bluebox og treningssenteret Spicheren.

Søk studieplass

Følg utviklingen av ny campus i Kristiansand

Høsten 2021 flytter Noroff campus Kristiansand til moderne og urbane lokaler i sentrum av byen. Meld deg på dette nyhetsbrevet og følg med på utviklingen helt frem til oppstart. Du kan når som helst melde deg av.

Jeg har lest Noroffs personvernerklæring og aksepterer at Noroff håndterer mine data som beskrevet i vilkår og betingelser.Studietilbud i Kristiansand:

Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor i Cyber Security

IT-utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot cyberangrep, datakriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med IKT-sikkerhet og redusere digital sårbarhet.

  Nettstudier
  Oslo, Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor i Applied Data Science

IT-utdanning som gjør deg klar for det økende globale behovet innen maskinlæring, kunstig intelligens og big data-analyse. Applied Data Science lærer deg vitenskapelige metoder for å jobbe med data på en praktisk og anvendbar måte.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor i interaktive medier - Animasjon

Jobb i skjæringspunktet mellom teknologi og kreativitet. Utdanningen lærer deg å designe og animere digitale modeller og karakterer for film, spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i digital etterforskning - utdanning

Bachelor i digital etterforskning (Digital Forensics)

IT-utdanning som lærer deg datasikkerhet og etterforskning av digital kriminalitet. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med digital sikkerhet og etterretning for politi og andre organisasjoner med behov for økt digital sikkerhet.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

Frontend-utvikling er teknologiutdanningen hvor visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere nærmest garanterer jobb etter studiene.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor i interaktive medier - Spill

Jobb i skjæringspunktet mellom kreativitet og teknologi. Utdanningen lærer deg å designe og programmere interaktivt innhold til spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer