Jeg håper å bruke den nye kompetansen til å skape knallgode interaktive produkter både i og utenfor jobben. At gründergenet får en ny start, sier han.

Henrik Vold (42) jobber som innholdsutvikler i NRK.

Jeg er vant til å be om digitale produkter og tjenester. Jeg følte veldig på at jeg savnet kompetansen til å bedømme arbeidsmengden, og jeg vil gjerne lære meg faget selv, slik at jeg både styrker avdelingen digitalt og at jeg vet hva jeg ber om, forteller han.

Han søkte derfor frontend-utviklingNoroff Nettstudier.

I frontend-utvikling møter visuell utforming koding, web og UX-design. Det er i dag stort behov for frontend-utviklere.

Jobben min går i stor grad ut på å få større digitalt avtrykk på alle plattformer, og jeg vil at kompetansen skal være med på å styrke den jobben, sier Henrik.

Frihet i timeplanen

Jeg søkte først studiestart i august, men fikk en e-post om at jeg kunne starte allerede i mai. Jeg liker å komme fort i gang, smiler han.

Noroff besluttet å tilby en ekstraordinær oppstart av nettstudier 5. mai. 

Henrik forteller at han valgte nettstudier fordi jobben er uforutsigbar.

Jeg trenger å ha frihet i timeplanen.

Oppdatert kunnskap

42-åringen er fra før utdannet journalist og har jobbet i Dagbladet, Nettavisen, ABC Nyheter, og har de siste ti årene vært i mange roller i NRK, fra journalist til prosjektleder, og nå innholdsutvikler.

Henrik, som nå skal kombinere fulltidsjobb og nettstudier, er forberedt på lange dager.

Jeg tror det blir travelt, og at det kommer til å kreve struktur. Men jeg tror også at det blir givende.

Hvilke forventninger har du til studiet?

Jeg venter stor grad av selvstyre, og jeg forventer til enhver tid den oppdaterte kunnskapen og trendende mediebruken. Jeg gleder meg til å suge til meg kunnskap, avslutter han.

Hold deg oppdatert

Gjør som hundrevis av andre studenter og motta nyttige råd om hva du bør tenke på når du skal velge din utdanning. Du kan når som helst melde deg av.

Jeg har lest Noroffs personvernerklæring og aksepterer at Noroff håndterer mine data som beskrevet i vilkår og betingelser.

Relaterte studier

Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

Frontend-utvikling er teknologiutdanningen hvor visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere nærmest garanterer jobb etter studiene.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
UX-design utdanning Nettstudier
 

UX-design

UX-design er en ettårig teknologiutdanning med fokus på brukeropplevelsesdesign. Bli UX-designer og få praktisk kompetanse i brukertesting, wireframing, prototyping og interaksjonsdesign.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer