Camilla studerer grafisk design på Noroff Stavanger, og stortrives i det kreative læringsmiljøet på campus. 

– Jeg valgte dette studiet fordi jeg ønsket å få bruk for mine kreative evner, og videreutvikle dem, forteller Camilla Skjervik (25). Hun studerer grafisk designNoroff Stavanger, en praktisk, toårig utdanning hvor studentene lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon.

– Jeg liker studiet veldig godt, og det passer meg midt i blinken. Jeg får mye muligheter til å utvikle mine ferdigheter, smiler hun.

Godt læringsmiljø

Faglærerne inspirerer oss til å videreutvikle oss innen designCamilla Skjervik

På campus Stavanger er Camilla del av et lite, engasjert klassemiljø. Det er en hverdag hun trives godt med.

– Det er veldig godt læringsmiljø, og mye kjekke studenter og faglærere som er flinke til å hjelpe og lære bort det de kan. Faglærerne er veldig omtenksomme og inspirerer oss til å videreutvikle oss innen design, både på skolen og utenom, sier hun.

Studiehverdagen går til alt fra undervisning og prosjekter, til å jobbe med egne design på fritiden.

– Vi jobber mye prosjektbasert, så mye av studietiden går til å jobbe med prosjektene. I tillegg får jeg tid til å designe litt på egen hånd, noe som er veldig kjekt. Vi lærer alle de kjente programmene som Illustrator, InDesign, og så videre, og vi får øvd oss på å overholde tidsfrister og å jobbe under press, forklarer hun.

/

Studentarbeid, laget av Camilla.

– Det er absolutt relevant for arbeidslivet

På studiet lærer de å jobbe fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon. Camilla opplever at det hun sitter igjen med av kunnskap er på linje med det hun vil trenge for å jobbe i bransjen.

– Det er absolutt relevant for arbeidslivet. Vi lærer alle de grunnleggende programmene som faktisk brukes i bransjen, samt at vi får mye trening i å jobbe både selvstendig og i team, sier hun.

Hvor veien går videre etter studiene er hun usikker på, men hun holder døren åpen for både mer utdannelse og å gå rett i jobb. Som Noroff-student har hun muligheten til å søke seg direkte inn på tredjeåret av en bachelorgrad ved Teesside University i England eller Deakin University i Australia.

– Jeg tenkte på å søke meg inn på bachelorstudier i enten England eller Oslo, og eventuelt også søke jobber slik at jeg har litt valgmuligheter når jeg er ferdig, sier Camilla.

Neste oppstart av grafisk design på nett er 18. oktober. Du kan lese mer om det fremtidsrettede studiet her.

Hold deg oppdatert

Gjør som hundrevis av andre studenter og motta nyttige råd om hva du bør tenke på når du skal velge din utdanning. Du kan når som helst melde deg av.

Jeg har lest Noroffs personvernerklæring og aksepterer at Noroff håndterer mine data som beskrevet i vilkår og betingelser.

Relaterte studier

Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
UX-design utdanning Nettstudier
 

UX-design

UX-design er en ettårig teknologiutdanning med fokus på brukeropplevelsesdesign. Bli UX-designer og få praktisk kompetanse i brukertesting, wireframing, prototyping og interaksjonsdesign.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
UI-design, utdanning

UI-design

Blir klar for jobb som UI-designer med denne ettårig teknologiutdanningen. Få ettertraktet kompetanse i brukergrensesnittdesign og gå rett i jobb etter utdanningen.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer