28. februar inviteres musikkbransjen inn for å høre hva de unge lovende artistene har å by på.

Noroff Records er Norges første studentdrevne plateselskap. Plateselskapet ble etablert i 2018, og studentene på lyd- og musikkproduksjon har allerede rukket å gi ut en rekke singler.

Målet for Noroff Records er at plateselskapet skal fungere som et springbrett fra studiet og ut i bransjen for studentene som studerer lyd- og musikkproduksjon på Noroff, sier Anja Amundsen (23), A&R og artist i Noroff Records.

Fredag 28. februar er det duket for Noroff Label Lunsj og showcase - for å vise frem en rekke fremadstormende artister.

Vil vise hva Noroff Records har å by på

På Noroff Label Lunsj inviteres utvalgte i musikkbransjen for å høre musikken til artister som står på trappene til å bli en del av fremtidig norsk musikkeksport; spennende nykommere fra Oslo og Bergen.

Dette er for å vise musikkbransjen hva Noroff Records har å by på, hva vi har fått til så langt, samt sette våre artister og A&Rs i kontakt med riktige folk i bransjen.

🗓️ Eventet finner sted kl. 13.00-14.00 på Noroff (Mølleparken 4, 0459), inngangen fra Sagaveien og ved siden av Wallmans.

Senere på kvelden vil det arrangeres det konsert på Samfunnet Bislet (Pilestredet 52), der det blir mulighet til å se de samme artistene fremføre sine låter live. Showcasen er åpen for alle. Se Facebook-arrangementet her

De samme artistene som på dagtid, i tillegg til unpublished artister fra Noroff, opptrer med to-tre låter hver. Her vil det også være artister fra både Noroff Records i Oslo og Bergen. Konserten showcaser de ulike artistene og hva plateselskapet har fått til det siste skoleåret.

I tillegg blir det en liten smakebit på materiale fra film- og grafisk design-studentene.

Det blir servering og god musikk, og artisten vild slipper låten «Louis Vuitton». Konserten etterfølges av afterparty med DJ.

Se dette innlegget på Instagram

Noroff Records presenterer : Showcase 28 februar på Samfunnet Bislet!💃🏽💃🏽 Det blir opptreden fra Noroff Records sine artister både fra Oslo og Bergen pluss en liten smakebit på materiale fra film og grafisk design! Med andre ord; en kveld med underholdning du ikke vil gå glipp av!🔥 Artister blir annonsert fortløpende, trykk skal eller interessert på eventet på Facebook og del med venner og bekjente for å holde dere oppdatert på hvilke artister som blir annonsert! Vi sees 28 februar på Samfunnet Bislet klokken 19:00❤️ #showcase #noroffrecords

Et innlegg delt av Noroff Records (@noroffrecords)

Fremadstormende artister å se opp for

Ni artister skal få prøve seg på scenen. Dette er blant annet Anja Amundsen selv, under artistnavnet anja. Caspara, Danny D FOG, Rimmslim, Oscar Troy og Echoff skal opptre. I tillegg er WAHOMIE, vild og artistduoen PATHOS, med sin aktuelle singel «Would You», som ble listet på NRK P3, å høre på kveldens event. 

Artister og produsenter som Lil Halima, Safario, Morten Gillebo og Farida har tidligere studert lyd- og musikkproduksjon hos Noroff.

Følg Noroff Records på Facebook og Instagram

Hold deg oppdatert

Gjør som hundrevis av andre studenter og motta nyttige råd om hva du bør tenke på når du skal velge din utdanning. Du kan når som helst melde deg av.

Jeg har lest Noroffs personvernerklæring og aksepterer at Noroff håndterer mine data som beskrevet i vilkår og betingelser.

Relaterte studier

Utdanning i lyd- og musikkproduksjon i Oslo, Bergen og Kristiansand

Lyd- og musikkproduksjon

Lær deg lyd- og musikkproduksjon i et profesjonelt studio. Få bred, praktisk erfaring med kvalitetsutstyr, slik at du har kompetansen som gir deg flere ben å stå på i en dynamisk bransje.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Filmproduksjon, studer film i Oslo eller Bergen

Filmproduksjon

Bli filmskaper og jobb profesjonelt med film- eller TV-produksjon. På denne filmutdanningen fordyper du deg som produsent, regissør, manusforfatter, fotograf eller klipper, og jobber med samme utstyr som filmbransjen.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer