Igjen viser studentene fra lyd- og musikkproduksjon hvor dyktige de er. Kveldens headliner var Ole Christian (25).

Noroff Records er Norges første studentdrevne plateselskap. Plateselskapet ble etablert i 2018, og studentene på lyd- og musikkproduksjon har allerede rukket å gi ut en rekke singler. 

Torsdag 24. oktober var det duket for enda et releaseparty med Noroff Records. Få med deg alt fra kvelden og publikums respons på den nye låten her.

Mange artister og sjangre

Det var god stemning på bakrommet der kveldens line-up ladet opp til konsert.

Kvelden bestod av en god blanding av artister og sjangre. Publikum hadde gleden av DJ ABE, Bright, artisten Bonez, som hadde sin første solo-konsert, i tillegg til rapduoen Føniks og rolige ballader av Carlisle.

Er det noe Noroff Records er gode på er det å vise mangfold av sjangre på en og samme kveld.

«"

Akustisk sjanger: Kveldens æresgjest, Ole Christian (t.v) fremfører låten Bad Choices for aller første gang. Foto: Lisa Løvold

Det hele startet med tittelen

Ole Christian Meløysund (25) forklarer for publikum at sangen er en kjærlighetslåt, og er et utspring fra hans ønske om å arbeide videre med denne akustiske sjangeren.

For mange artister starter kanskje en sang med en melodi eller et vers, men for Ole Christian startet det med å finne ut av tittelen på låten.

Vi hadde en oppgave på skolen der vi på ulike måter skulle finne ord og sette de sammen slik at det ble en tittel, og da kom jeg opp med «Bad Choices» og sånn ble det til en sang, sier han.

Det jeg vil nå er bare å fortsette å produsere musikk og se hvor det går videre. Ole Christian Meløysund

Fra tidligere har artisten vært i band og drevet med både rock og vise-pop. Nå håper han å jobbe videre med solo-prosjektet, og å utforske ulike lydbilder for den fremtidige musikken hans. 

«"

Duo: Ole Christian og Henrik Hagen Johnsen (20), pianist under kveldens konsert. Foto: Lisa Løvold

Ved siden av Ole Christian sitter Henrik Hagen Johnsen (20), som ble headhuntet av en av studentene som jobber i Noroff Records. Han forklarer at plateselskapet tok kontakt med han og ønsket å møte han slik at de kunne øve sammen og se hvordan det fungerte.

Jeg er glad i samspill, og finne synergien på scenen sammen med andre. Henrik Hagen Johnsen

Henrik liker veldig godt nær og følsom musikk, slik som Bad Choices er. Derfor trengte de ikke mye tid før de fant ut at de to fungerte bra sammen.

Jeg er glad i samspill, og finne synergien på scenen sammen med andre, sier han.

«"

To av kveldens gjester: Jade (20) til venstre og Camila (21) til høyre. Foto: Lisa Løvold

Enda bedre live

Det var mange som hadde tatt turen til Samfunnet Bislet for kveldens line-up. Når kveldens headliner ble introdusert var det et spent og energisk publikum som ventet.

Det var en utrolig blanding av stemningsfull stillhet under de roligste partiene av balladen, og jubel og applaus når de høye, følsomme tonene runget gjennom lokalet. Responsen til publikum var enormt positiv og selvfølgelig ba alle om å få høre sangen en gang til. Ole Christian og Henrik lyttet heldigvis til publikum, og begynte fra topp.

Jeg syns det var enda bedre live, han traff meg skikkelig! Jeg kjente skikkelig på følelsene til låten, så det syns jeg var veldig bra, sier Camila (21).

Det som er ekstra hyggelig med slike fester er muligheten til å møte andre studenter. Denne kvelden var det mange studenter til stede og ut fra responsen var de mer enn fornøyde med kveldens konsert.

Det var en utrolig fin låt, og jeg likte den enda bedre live enn jeg gjorde på Spotify, sier Jade (20). 

Kvelden var nok en suksess og vi gleder oss til neste gang.

🔈Hør den nye releasen Bad Choices på Spotify her

Hold deg oppdatert

Gjør som hundrevis av andre studenter og motta nyttige råd om hva du bør tenke på når du skal velge din utdanning. Du kan når som helst melde deg av.

Jeg har lest Noroffs personvernerklæring og aksepterer at Noroff håndterer mine data som beskrevet i vilkår og betingelser.

Relaterte studier

Utdanning i lyd- og musikkproduksjon i Oslo, Bergen og Kristiansand

Lyd- og musikkproduksjon

Lær deg lyd- og musikkproduksjon i et profesjonelt studio. Få bred, praktisk erfaring med kvalitetsutstyr, slik at du har kompetansen som gir deg flere ben å stå på i en dynamisk bransje.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Filmproduksjon, studer film i Oslo eller Bergen

Filmproduksjon

Bli filmskaper og jobb profesjonelt med film- eller TV-produksjon. På denne filmutdanningen fordyper du deg som produsent, regissør, manusforfatter, fotograf eller klipper, og jobber med samme utstyr som filmbransjen.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer