Studiet i digital markedsføring gir meg masse kompetanse i en voksende bransje der jeg kan stille sterkt i arbeidsmarkedet og møte morgendagens krav til kompetanse sier 25-åringen.

Emil Alexander Borgersrud er 25 år gammel, bor i Løken og studerer digital markedsføring. Emil valgte å studere på nett for å kunne ha fleksibel hverdag med en balanse mellom studier, jobb, familie og venner.

Emil forteller om en brennende interesse for fagområdet sitt. Han ble raskt overbevist da han fant utdanningen i digital markedsføring hos Noroff.

Jeg valgte digital markedføring fordi jeg ønsket en ny karriereretning hvor jeg kan bruke min interesse for digitale plattformer og sosiale medier i jobbsammenheng. Da jeg tittet litt rundt etter hva jeg kunne tenkt meg så kom jeg over oversikten over utdanninger på nettsiden til Noroff og etter å ha lest om hva digital markedføring er så følte jeg nesten øyeblikkelig at dette var den mest riktige utdanningen for meg basert på mine interesser.

Vil bli en fremoverlent digital markedsfører

Studiet gir meg masse kompetanse i en voksende bransje der jeg kan stille sterkt i arbeidsmarkedet og møte morgendagens krav til kompetanse. Innholdet i studiet er meget relevant for arbeidslivet og man får god innsikt og erfaring med de verktøyene som man skal jobbe med i arbeidslivet, forteller 25-åringen.

Utdanningen hos Noroff er selve grunnpilaren for videre karriere innen markedsføring på digitale plattformer. Emil Alexander Borgersrud

Han fortsetter:

Målet og planen etter utdanningen er å jobbe som en fremoverlent og engasjert digital markedsfører, som møter morgendagens behov og løser utfordringer på en smidig måte. Utdanningen hos Noroff er selve grunnpilaren for videre karriere innen markedsføring på digitale plattformer, sier han engasjert.

Oppfølging og samhold

Selv som en fri og fleksibel nettstudent har man ofte behov for oppfølging og diskusjon med lærere og medstudenter. Emil forteller at han ble positivt overrasket når han begynte sin utdanning.

Hvis man trenger hjelp eller lurer på noe som ikke er besvart fra før i forumet, så hjelper lærerne til så fort de kan. De arrangerer gjerne ett Skype-møte med deg personlig, for å sørge for at du får den kunnskapen du trenger.

Emil har opplevd samhold mellom studentene som overraskende godt.

Jeg forventet ikke noe særlig kontakt med andre medstudenter da jeg gikk ut ifra at jeg kun ville ha kontakt med lærere. Men faktisk så har man mye med medstudenter å gjøre, både i prosjekter men også på det svært nyttige forumet som gir mulighet til diskusjon og sosial omgang. Vi har også en Facebook-gruppe hvor vi alltid har en god tone og kan ytre våre erfaringer og spørsmål.

Skap gode rutiner fra starten

Nettstudier som studieform fungerer meget bra - faktisk over all forventning! Dette er min første gang som nettstudent. Løsningene Noroff har gjør bruken av læringsverktøyene veldig forståelig og oversiktlig. Jeg har til enhver tid kontroll på alt jeg trenger og lurer jeg på noe er lærerne aldri mer enn noen få tastetrykk unna.

Nettstudier er en studieform som gir mye frihet og fleksibilitet, men dette kommer det også ansvar. Emil er bevisst på å ha god selvdisiplin for å gjennomføre utdanningen sin på best mulig måte.

Nettstudier som studieform fungerer meget bra - faktisk over all forventning. Emil Alexander Borgersrud

At jeg kan velge når på dagen jeg studerer er gull verdt da jeg kan legge opp dagene slik at de passer meg. Det er tillegg flott å ha alt av studiemateriell tilgjengelig akkurat når og hvor jeg trenger det. Studiehverdagen består av mye lesing og skriving så det er veldig viktig at man er fokusert og har selvdisiplin, sier han.

Hvilket råd vil du gi til nye studenter?

Først og fremst så vil det være å skape gode rutiner fra starten av med tanke på organisering av skolemateriell samt prøve å planlegge fremover i forhold til innleveringsfrister osv. Alt kan virke litt overveldende i begynnelsen, men etter kort tid blir man vant til hvordan ting fungerer.

-Et annet godt råd er å være aktiv på forumet samt lage eller bli med i en Facebook/Messesenger gruppe som dere har opprettet hvor man kan dele erfaringer og spørsmål, avslutter han.

Er du interessert Nettstudier?

Legg igjen din e-postadresse og få mer informasjon om Nettstudier på Noroff. Du kan når som helst melde deg av.

Jeg har lest Noroffs personvernerklæring og aksepterer at Noroff håndterer mine data som beskrevet i vilkår og betingelser.

Relaterte studier

Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Videomarkedsføring i sosiale medier, utdanning

Videomarkedsføring i sosiale medier

Video er en viktig del av influencer-markedsføring. Jobb med digitale strategier og benytt videoproduksjon og storytelling på Facebook, Instagram, YouTube og andre sosiale medier.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

Frontend-utvikling er teknologiutdanningen hvor visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere nærmest garanterer jobb etter studiene.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
UX-design utdanning Nettstudier
 

UX-design

UX-design er en ettårig teknologiutdanning med fokus på brukeropplevelsesdesign. Bli UX-designer og få praktisk kompetanse i brukertesting, wireframing, prototyping og interaksjonsdesign.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer