Det mest interessante med studiet er en kombinasjon av engasjerte lærere som vil at du skal lykkes, faginnhold som er meget relevant og rettet mot industri-standarder.

Celine Gulliksen (24) studerer interaktive medier – spillNoroff Nettstudier fra Bergen.

Teknologien er under utvikling og blir stadig mer populær å ta i bruk, ikke bare som underholdning. Celine Gulliksen

Jeg valgte studiet på grunn av egen interesse. Teknologien er under utvikling og blir stadig mer populær å ta i bruk, ikke bare som underholdning.

Gjennom studiet får Celine bred kompetanse i interaktive underholdningssystemer og motion graphics.

Jeg håper selvfølgelig at jeg får en jobb innenfor spilldesign som jeg vil trives med og eventuelt muligheter til etterutdanning innenfor et av emnene jeg liker godt.

Kan ta med hjemmekontoret hvor enn jeg vil

For 24-åringen var nettstudier et naturlig valg.

Det var ikke aktuelt for meg å flytte fra Bergen. Nettstudier er en super mulighet til likevel å kunne studere det man vil, på tross av at man ikke kan komme seg til campus.

Jeg slipper å stresse med å komme meg av gårde med buss eller sykkel, men kan heller bruke tiden på å lage meg en skikkelig frokost før forelesningen starter. Forelesningen følger jeg komfortabelt fra mitt eget hjemmekontor, som jeg forøvrig kan ta med meg hvor enn jeg vil i hele verden.

Celine bruker fleksibiliteten nettstudiene gir henne til å reise, og styre dagene slik hun ønsker det selv.

Artikkelen fortsetter etter videoen...

Arena for å feile, lære og forberede seg

Det er godt å vite at alle forelesninger blir tatt opp og lastet opp på en felles plattform, slik at både campus- og nettstudenter kan se disse om igjen så mange ganger man vil.

Studiet gir Celine kompetanse til å jobbe i spill- og animasjonsbransjen.

Forelesninger blir tatt opp og lastet opp på en felles plattform, slik at både campus- og nettstudenter kan se disse om igjen så mange ganger man vil. Celine Gulliksen

I flere av fagene fokuseres det på å jobbe som et «team», med lignende oppsett som brukes i industrien, og vi har en god arena for å feile, lære og forberede oss før man skal ut i det virkelige arbeidslivet.

På spørsmålet om Celine har fått kontakt med noen av sine medstudenter, svarer hun:

Det blir mye hva en selv gjør det til. Om man vil bli kjent med sine medstudenter, så er ikke det noe problem, og om man helst vil bare jobbe med sitt i fred, kan man også stort sett velge dette.

- Overgikk alle mine forventninger

Man får også den hjelpen man trenger. Jeg husker spesielt ett tilfelle fra mitt aller første semester i studiet, hvor læreren tok seg tid til å ringe meg for å gå gjennom det jeg hadde problemer med å få til, og deretter gikk gjennom prosessen bit for bit og forklarte nøye, samtidig som han pekte ut metoder jeg kunne bruke for å gjøre arbeidet lettere for meg selv. Dette var på kveldstid, og det overgikk alle mine forventninger, smiler hun.

Til slutt, hvilket råd vil du gi til nye nettstudenter?

Man hører alltid at man må være disiplinert om man skal studere via nett, men jeg vil si meg noe uenig. Uansett om man er student på campus eller hjemmefra, så er jo arbeidsmengden lik. For min del er det mer vanskelig å stå opp tidlig og gå ut i kulda for å komme meg til skole, enn å kunne komfortabelt gjøre akkurat det samme hjemmefra. Så lenge en klarer å holde seg til en timeplan, er ikke nettstudier noe vanskeligere å fullføre enn campusstudier, synes jeg, avslutter hun.

Er du interessert Nettstudier?

Legg igjen din e-postadresse og få fire e-poster med mer informasjon om Nettstudier på Noroff.

For å kunne sende deg e-post må vi lagre informasjon om deg. Du kan når som helst melde deg av. Les mer i vår personvernerklæring.


Relaterte studier

Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor i interaktive medier - Spill

Jobb i skjæringspunktet mellom kreativitet og teknologi. Utdanningen lærer deg å designe og programmere interaktivt innhold til spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor i interaktive medier - Animasjon

Jobb i skjæringspunktet mellom teknologi og kreativitet. Utdanningen lærer deg å designe og animere digitale modeller og karakterer for film, spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
3D spilldesign, utdanning i spillproduksjon

3D spilldesign

Bli 3D-spilldesigner og lær å utvikle kreativt og interaktivt spillinnhold og gamification for alle bransjer. Studiet gir unikt innblikk i utviklingsprosesser, fra idé til lanseringsklart produkt.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
3D design og animasjon, utdanning

3D design og animasjon

Bli 3D-designer og skap fotorealistiske visualiseringer, miljøer og animasjoner. Lær å gi liv til spill og filmer, og lag 3D-gjengivelser av produkter og konstruksjoner for næringslivet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer