Årets «Honorary Student»-pris ved Noroff gikk til Katrine, som har engasjert seg sterkt i studentmiljøet.

Juryens begrunnelse:

«Det å se løsning istedenfor problemer. Tenke hva ønsker vi å få til, og hvordan kan vi løse det - ikke hvem kan løse det for meg. Dette er egenskaper man absolutt ikke skal undervurdere, og noe vinneren besitter.

Målet til vinneren var en sosial og inkluderende studietid for alle studentene på campus - og målet ble så absolutt nådd. En pangstart som leder av fadderuken i fjor, og som tidenes leder av arrangementkommiteen i Bergen i år, med alt fra filmkvelder, til lan til festligheter, samt at vi har både fotball- og vollyball-lag.

Vi på campus kan bidra så mye vi vil, men uten sånne ildsjeler kommer vi dessverre ikke så langt. Vi kan ikke annet enn å ta av oss hatten for deg, Katrine Rikoll!» 

Overrasket og stolt

Jeg er veldig overrasket og stolt. Jeg må la det synke inn, men synes det er utrolig stas, sier Katrine. 

Hun studerer filmproduksjoncampus Bergen, og var absolutt ikke forberedt på å bli kåret til «Honorary student» ved Noroff.

Jeg håper at jeg har bidratt til at alle skal bli kjent med hverandre over linjer og klasser, og for at alle skal møtes og få et bra studentmiljø. 

Rikoll er ferdig som student til sommeren og forteller at hun har fått jobb hos NRK i Bergen og starter allerede neste dag.

Vi ønsker henne masse lykke til på veien videre!