Bli med på laget vårt og bidra til at mange flere søkere får muligheten til å bli studenter, slik som deg.

Vi søker etter to dyktige studenter som er ute etter sommerjobb og som kan være ekstrahjelp i hektiske perioder i løpet av året. Både høst, jul, vinter og påsken er aktuelle tidspunkter.

Vi ønsker oss studenter som minimum er på sitt første studieår. Du går gjerne på studier innen markedsføring, økonomi, e.l. 

Jobben består av søknadsbehandling og opptak av studenter både til våre høyskolestudier og fagskolestudier. I søknadsprosessen bidrar du både med veiledning av søkere, verifisering av dokumentasjon og å gi ut studietilbud.

Du er god til å kommunisere, både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk. Du liker kundekontakt og har gjerne erfaring med salgsarbeid.

Hos Noroff studerer fremtidens digitale innovatører. Utdanningstilbudet består av høyskolefagskole og nettstudier. Vi har campus i OsloBergenStavanger og Kristiansand

Noroff har i flere tiår utdannet blant annet digitale etterforskere, filmfotografer og produsenter, 3D-animatører, grafiske designere, digitale markedsførere, spilldesignere, systemadministratorer, og musikkprodusenter.

Hos oss får du jobbe i et framtidsrettet miljø med store muligheter til å sette spor etter deg.

Send inn en kort søknad, CV, og karakterutskrifter fra videregående skole og fra dine karakterer så langt på studiet ditt, samt noen arbeidsattester dersom du har det til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Har du spørsmål til stillingen kan du kontakte Linda Stiberg-Jamt på telefon: 98251784.

 

Arbeidsgiver: Noroff Education
Frist: 20.02.2022
Ansettelsesform: Sesongarbeid

 

     
Top