Ønsker du å hjelpe studenter med å velge rett utdanning? Er du resultatdrevet, god til å kommunisere, og samtidig analytisk?

Vi ser etter en person med ambisjoner innen salg og evner mye kundekontakt. Du har god erfaring med salgsarbeid og gjerne innen opptak. Du er tillitsvekkende, målbevisst, resultatorientert, selvstendig og utadvendt. 

Utdanningene på Noroff - School of Technology and Digital Media er så relevante og spennende at de fortjener en førsteklasses kundereise. På tre år har vi mer enn doblet antall studenter, og fremover skal vi ta resultatene til nye høyder. Derfor trenger vi deg som har stor gjennomføringsevne og vil bidra til å skape resultater gjennom digital kommunikasjon og kontinuerlig utvikling av vårt CRM verktøy.

Din rolle

Som Kunde- og salgskonsulent vil du jobbe med søknadsbehandling og salg rundt studentopptaket, og vil være en av de første våre søkere møter i sin kundereise. Vi har løpende opptak til våre studier hele året, og har et spesielt høyt aktivitetsnivå på salg og søknadsbehandling opp mot nøkkeldatoer.

Vi bruker Salesforce som CRM-system og har du erfaring fra dette eller liknende systemer, er det et pluss.
Tempoet er både høyt og krevende, og du må like at det koker rundt deg. Forstår du mulighetene som ligger bak god kommunikasjon? Blir du mo i knærne når du hører ordet konvertering? Har du lyst til å feire når vi skaper resultater? Da ønsker vi å snakke med deg.

Ansvarsområder

 • Gjennomføring av CRM salg og søknadsbehandling
 • Konvertere søknader til aktive studenter
 • Være med å videreutvikle salgstrakten for vår produktportefølje

Nøkkelkvalifikasjoner

 • Resultatdrevet
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
 • Svært gode kommunikasjonsferdigheter
 • Kreativ
 • Analytisk
 • Høy gjennomføringsevne
 • Holder deg oppdatert

Ønsket erfaring

 • Gode salgsferdigheter og gjerne erfaring fra CRM og teknologidrevet salg
 • Høyere utdanning eller relevant erfaring innen opptak, kommunikasjon, PR, salg eller markedsføring
 • Dokumenterte resultater fra tidligere stillinger

Ekstra hyggelig om du også har noe erfaring med:

 • Salesforce / Pardot
 • E-postmarkedsføring
 • Prosjektledelse
 • GDPR

Vi kan tilby

Hos oss tilbys du en viktig rolle der du får mulighet til å påvirke vår videre utvikling. Du vil bli en del av en ambisiøs utdanningsinstitusjon som vokser. Vi er en kunnskapsorganisasjon, og du vil samarbeide med kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere som synes det er meningsfylt og inspirerende å bidra til å utvikle Noroff innen et svært spennende og utfordrende fagområde. Studentene våre skal oppleve at de blir sett og at de gjennom deres utdanningsløp hos oss blir forberedt til å kunne starte en spennende jobbkarriere. Vi tilbyr deg et ambisiøst og godt arbeidsmiljø med konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger. Sommeren 2021 flytter vi inn i nye lokaler i Slottet øverst i Markens i Kristiansand. Stillingen rapporterer til Leder for Studentrekruttering og studentservice og CMO.

Interessert? 

For ytterlige informasjon om stillingen ta kontakt med Lene Solås Strang tlf. 993 27 155 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. For å søke stillingen gå inn på www.bemanningsbyraaet.no og registrer din søknad og cv eller søk via denne siden. Grunnet GDPR kan vi ikke motta cv og søknad per e-post.

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk! Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri. Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber. Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no 

Arbeidsgiver: Noroff Education AS
Stillingstittel: Kunde- og salgskonsulent
Frist: 29.11.2020
Ansettelsesform: Fast

 

Top