Noroff stanser all undervisning og aktivitet på våre campuser fra torsdag 12. mars. Studenter bes om å holde seg hjemme. Nettbasert undervisning blir operativ i løpet av torsdagen.

– De siste dagene har det vært en rask utvikling i situasjonen rundt COVID-19 (koronavirus). Vi har derfor besluttet å stenge våre campuser i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand i henhold til FHI sine råd om å unngå store samlinger av mennesker.

Vi er del av en nasjonal dugnad for å begrense smitte.Lars Erik Torjussen, Rektor / Adm Dir

– Vi er del av en nasjonal dugnad for å begrense smitte og følger anbefalinger og råd fra helsemyndighetene. Helsen og sikkerheten til våre studenter og ansatte er vår viktigste prioritet, sier Lars Erik Torjussen, Rektor / Adm Dir.

Han innstiller alle studenter om å holde seg hjemme, og ikke møte opp på campus.

– Godt rustet til å levere nettbasert undervisning

– Vi er glade for at vi i løpet av kort tid kan tilby våre studenter et godt alternativ til campus-undervisning. Vi er online med nettbaserte alternativer i løpet av ett døgn.

Vi er godt rustet til å takle nettbasert undervisning.Lars Erik Torjussen, Rektor / Adm Dir

– Vi jobber for at studentene skal bli minst mulig skadelidende i denne krevende situasjonen og vil derfor sørge for at omstendighetene ikke går ut over studieprogresjonen.

– Noroff har lang tradisjon med nettstudier. Vi har i dag 2300 aktive studenter. Omtrent 60 prosent av disse er nettstudenter. Noroff er derfor godt rustet til å takle nettbasert undervisning, og kommer til å bruke torsdagen til å få studenter over på våre digitale plattformer. Dette regner vi med at vil bli klart før helgen, sier Torjussen.

Studenter kontaktes av faglærer

– Faglærer vil ta kontakt med studenter i løpet av dagen, torsdag, forklarer han. Frem til det oppfordrer han å rigge seg klar med hjemmekontor.

Det er foreløpig ikke satt en sluttdato, men Noroff følger situasjonen kontinuerlig.

Det er i skrivende stund ikke påvist koronasmitte hos studenter eller ansatte på Noroff.

Kontaktinformasjon

Du finner informasjon og konkrete råd om koronaviruset på helsenorge.no.

Er du student og har spørsmål, ta kontakt med:

  • Campus Oslo: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Campus Bergen: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Campus Stavanger: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Campus Kristiansand, Noroff University College: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Fagskole Nettstudier: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.