Noroff inviterer til åpen dag onsdag 11. mars på våre campuser i Oslo, Bergen, Kristiansand og Stavanger.

Hos Noroff studerer fremtidens digitale innovatører. Onsdag 11. mars holder alle våre campuser åpen dag. Da kan du bli kjent med våre studietilbud, få omvisning på campus, møte studenter og faglærere, og andre hyggelige aktiviteter. Det vil bli lett servering.

Åpen dag holdes fra kl 15 til 19.

Finn mer detaljert program for våre campuser her 👇

Velkommen til åpen dag i vår flotte campus i Mølleparken 4 fra kl 15.00 til 19.00. Det blir enkel servering og du kan gå rundt og snakke med både lærere og studenter.


Velkommen til åpen dag på vår campus i Kanalveien 88 fra kl. 15.00 til 19.00. Her kan du møte både studenter og lærere for å slå av en prat!

På din runde gjennom campus kan du se på nettsidene de har laget på Frontend, teste spillene til 3D spill, snike innom Film for å se noen av prouksjonene deres eller henge i studio hos Lyd og Musikkproduksjon hvor de viser deg og forteller og studiehverdagen og Noroff records! Eller om du skulle være mest interessert i IT er her flere som vil vise og forklare deg det også 🙂 

Det blir også lett servering og kaffe for de som drikker det! Håper vi sees til en informativ og avslappet aften på Campus Bergen!


Følg ballongene så kommer du frem! Letteste er å gå av på bybanestoppet på Wergeland og følge ballongene ned i Kanalveien 88 og opp i tredje etasje.

Velkommen til åpen dag på Campus Kristiansand i Elvegata 2A fra kl. 15.00 til 19.00.

Vi inviterer alle som ønsker vite mer om Noroff og vårt studietilbud til en inspirerende ettermiddag der du kan møte både studenter og lærere for å slå av en prat!

Det blir også enkel servering av pizza, brus og kaffe! Håper vi sees til en informativ og uformell ettermiddag på Campus Kristiansand!


Velkommen til åpen dag på vår helt nye campus i Byfjordparken 17, Kalhammaren, fra kl 15.00 til 19.00.

Vi inviterer all som vil vite mer om Noroff til en inspirerende dag hvor du kan møte både studenter og lærere for å slå av en prat!

På din runde gjennom campus kan du se hva de har laget på Grafisk design, teste ut 3D spill teknologi og prøve 3D printer, se innom IT for å teste ut wi-fi hacking og PC-bygging og forteller litt om studiehverdagen på Noroff!  CTF - Capture The Flag vil kjøres fra kl. 16.30-19 i IT-klasserommet.

Det blir også pizza og drikke til alle! Velkommen til en informativ og avslappet ettermiddag på Campus Stavanger!Få påminnelse om åpen dag

Du trenger ikke være påmeldt for å besøke oss på åpen dag, men du kan registrere din e-postadresse for å få påminnelse om åpen dag én uke før og dagen før.

For å kunne kommunisere med deg digitalt må vi lagre informasjon om deg. Du kan når som helst melde deg av. Les mer i vår personvernerklæring.


Top