Førsteårsstudenter i Bergen laget den offisielle musikkvideoen til sangen «Som på TV».

Fem førsteårsstudenter ved Film- og TV-produksjonslinjen ved Noroff i Bergen tok kontakt med bandet Fjorden Baby! for å få tillatelse til å lage en musikkvideo til sangen «Som på TV» i et skoleprosjekt. Medlemmene i Fjorden Baby! ble så begeistret for resultatet at bandet valgte videoen som sin offisielle musikkvideo. Svaret fra Fjorden Baby! var kort og greit da forespørselen om å få lage video kom: ”Halloen! Kanon greier det her, bare kjør dokkar opp, have fun! (Bilde: fra venstre: Miriam Lothe Søraa, Theodor Drønen, Leander Håvik (bak), Kjell-Gunnar Hjartholm Knudsen, Knut Van der Hart Gjerde.)

FjordenLove


– Prosjektet ved Noroff under vårsemesteret var å lage en musikkvideo, og etter en runde med ”pitching” av idéer, valgte lærerne ut fem prosjekter som skulle produseres. Vårt forslag ble et av de utvalgte prosjektene, sier en fornøyd prosjektleder og Noroff-student Kjell-Gunnar Knudsen. 


Inspirert av musikken

De fem studentene var både fascinert og inspirert av musikken til Fjorden Baby! – Tekstene til vokalist Sturle Kvilekval og melodiene til bandet har vært til stor inspirasjon. Det var dessuten noe ved låten «Som på tv» som umiddelbart fenget, og det var som om det lå en ferdig klar video i sangen som bare ventet på å bli realisert, forteller Knudsen.

Unikt uttrykk

Målet med musikkvideoen var å fortelle en historie. – Vi bestemte oss tidlig for å fortelle en historie med videoen framfor å ha en performance-del blandet med meningsløse bilder, slik man ofte ser i mange andre musikkvideoer. Vi var opptatt av å skape et unikt uttrykk. Det var blant annet det vi fikk positive tilbakemeldinger fra Fjorden Baby! på, sier Knudsen videre.

Produksjonsteamet fra Noroff:

Regi – Kjell-Gunnar Hjartholm Knudsen
Produsent – Knut Van der Hart Gjerde
Foto/ Lys / Grading – Leander Håvik
Klipp – Theodor Drønen
Produksjonsdesign – Miriam Lothe Søraa

Se den nye videoen her

 

alt

alt

alt