– Vi vil se økende etterspørsel etter digital kompetanse. Digital markedsføring er midt i blinken for meg, sier Benjamin (26).

Jeg valgte å studere nettopp digital markedsføring fordi jeg mener det er den mest praktiske markedsføringsutdanningen man kan ta. Etter hvert som bedrifter ser viktigheten i denne formen for markedsføring, tror jeg vi vil se en økende etterspørsel for slik kompetanse, sier Benjamin Bruarøy (26).

Han bor i Bergen og studerer digital markedsføringNoroff Nettstudier. 26-åringen er svært fornøyd med sitt studium og synes at nettstudier fungerer helt supert.

Jeg opplever at det vi lærer er mega-relevant for bransjen. Man får de praktiske ferdighetene som trengs for å jobbe med digital markedsføring. Både kunnskapen og de praktiske egenskapene vi lærer er ting som kan brukes i arbeidslivet, sier han.

Han fortsetter:

I fremtiden ønsker jeg å jobbe med digitale løsninger. Jeg håper å kunne bruke ferdighetene jeg har tilegnet meg til egne prosjekter, eller i en stilling for et innovativt selskap med fokus på digitalisering.

Til høsten fortsetter Benjamin som nettstudent når han starter på frontend-utvikling

«"

Kontakten med medstudenter og faglærere

26-åringen forteller at han har regelmessig kontakt med flere av sine medstudenter og opplever at faglærerne er tilgjengelig for spørsmål og hjelp hvis man skulle trenge det.

På studiet får vi grundige instruksjoner i hva som skal gjøres, og dersom man lurer på noe har man mulighet til å kontakte faglærer via mail eller forum. Faglærer gir også detaljerte tilbakemeldinger kontinuerlig gjennom hele studiet, sier han.

Han fortsetter:

Vi studentene holder også kontakt via forum, man har muligheten til å ha god kontakt med medstudenter. Jeg har fått ekstra god kontakt med en medstudent som jeg skrev første semester-prosjekt sammen med. Vi har god dialog og prater sammen om faglige utfordringer, sier 26-åringen.

Livet som nettstudent

Nettstudier fungerer veldig bra. Man har tilgang til flere forum hvor medstudenter og lærere kan kommunisere. Nettstudiene gir en herlig fleksibilitet som jeg trives utrolig godt med, man kan styre studiehverdagen slik man ønsker den. Man har ansvar for egen læring samtidig som man får god oppfølging og hjelp hvis man trenger det. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg valgte å studere på nett, smiler han.

Hverdagen som nettstudent er strukturert, men variert.

Hver mandag setter jeg meg ned, ser over ukens gjøremål og planlegger studiehverdagen. På denne måten får jeg tid til det jeg ønsker, samtidig som jeg kan sette meg ned å studere når jeg er mest klar for det. Noen ganger kan jeg studere tidlig på dagen, mens andre ganger bruker jeg kvelden til studiene. Det handler om prioriteringer, og nettstudier gir meg muligheten til å prioritere akkurat slik det passer meg, sier han.

En strukturert hverdag er også noe Benjamin vil anbefale videre til kommende studenter.

Det beste rådet jeg kan gi er å studere på det tidspunktet på dagen når man selv er mest klar for det. Sett deg ned hver uke og finn ut hvilke fritidsaktiviteter du ønsker å gjennomføre, og planlegg studiene rundt dette. På denne måten kan man få en innholdsrik hverdag, samtidig som man kan ha et høyt fokus på studiene, avslutter han.

Hold deg oppdatert

Gjør som hundrevis av andre studenter og motta nyttige råd om hva du bør tenke på når du skal velge din utdanning.

For å kunne sende deg e-post må vi lagre informasjon om deg. Du kan når som helst melde deg av. Les mer i vår personvernerklæring.


Relaterte studier

Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Videomarkedsføring i sosiale medier, utdanning

Videomarkedsføring i sosiale medier

Video er en viktig del av influencer-markedsføring. Jobb med digitale strategier og benytt videoproduksjon og storytelling på Facebook, Instagram, YouTube og andre sosiale medier.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

Frontend-utvikling er teknologiutdanningen hvor visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere nærmest garanterer jobb etter studiene.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer