Ønsker du oppdatert kompetanse i Java eller Nettverk og sikkerhet? I januar starter flere fleksible bootcamper på nett.

I januar er det igjen mulighet for å få oppdatert kompetanse gjennom våre effektive og fleksible online-bootcamper. Bootcampene varer ti uker, og kan kombineres med full jobb.

Lurer du på hvordan det er å gjennomføre en Accelerate bootcamp? Dette sier deltakerne

 

Her er bootcampene med oppstart i januar.

 

Backend webutvikling med Java

Java er et objektorientert programmeringsspråk som er svært utbredt over hele verden. Det operer på milliarder av enheter og er dypt integrert i de fleste store plattformer og teknologiselskaper. Noen eksempler på hva Java brukes i er kredittkort, bankID og Netflix.

Dette kurset er for de med grunnleggende eller middels kodekunnskap som ønsker å lære backend-delen av full-stack webutvikling. Hvis du er en ambisiøs IT-utvikler eller ønsker å få fart på karrieren din, er dette kurset noe for deg.

 

Programmering med Pyhton

Dette programmet gir deg grunnleggende kunnskap om programmering med utgangspunkt i programmeringsspråket Python, uten at du behøver bred erfaring med koding og programmering fra før.

Les mer: Fem grunner til at du bør lære Python

 

Nettverk og sikkerhet (CCNA1)

Noroff Accelerate er offisielt Cisco Networking Academy og kan tilby en rekke kurs som gir deg kompetansen til å sikre deg anerkjente Cisco-sertifiseringer. Skal du jobbe innen nettverk eller IT-sikkerhet er det svært verdifult.

Bootcampen Nettverk og sikkerhet (CCNA1) er den første av tre programmer som gir deg kunnskapen og kompetansen til å sikre deg den anerkjente CCNA (Cisco Certified Network Associate)-sertifiseringen.

Ønsker du å jobbe med nettverk og IT-sikkerhet er dette et perfekt kurs å starte med.

I løpet av ti uker vil du få grunnleggende kunnskaper om installering, drift, konfigurering og verifisering av nettverk.

Les mer: Hvilken verdi har en CCNA-sertifisering

 

Konfigurere og sikre LAN (CCNA 2)

Om du har gjennomført CCNA1 kan du nå gå videre til CCNA2. Her får du kunnskap om arkitekturen og komponentene et nettverk består av, og hvordan rutere og brytere fungerer. Du lærer deg å sette opp trådløse lokale nettverk (WLAN) på en sikker måte, hvordan du konfigurerer og feilsøker rutere og brytere.

 

Les mer:

Slik vil Jan Georg (36) endre karriere og bli IT-utvikler

Flyr høyt etter ti uker på bootcamp

- Aldri hatt så dyktige forelesere før

 

Hold deg oppdatert på Noroff Accelerate

Meld deg på Accelerate nyhetsbrev. Du kan melde deg av når som helst.

Jeg har lest Noroffs personvernerklæring og aksepterer at Noroff håndterer mine data som beskrevet i vilkår og betingelser.

     
Top