Finn en ansatt

Bilde av kontakten
Høyskolelektor, interaktive medier
Adresse:
Kristiansand
E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Diverse informasjon:

Amit Ginni Patpatia har en Bachelor of Arts i Creative Digital Media og Master of Arts in Creative and Media Education. Amit har jobbet ispillbransjen i over 10 år ved å gjøre start-ups 3 ganger, gitt ut tre titler og vært selskapseier. Han har i senere tid drevet med undervisning i snart 5 år, gitt ut ytterligere to spill titler på Steam plattform som lys designer. Hans erfaring er fra entreprenørskap, markedsføring, spillutvikling,spilldesign, level design, lys design, prosjektledelse, ledelse og undervisning. Han har en grad i Management & Process Leadership og styrket dermed kompetanse på toppen av sin bachelorgrad og mastergrad.

Foreløpig skaper han mindre spill på sin fritid for å opprettholde sittbransjenettverk og holde seg oppdatert. Han er styremedlem i Spillmakerlauget Norge og holder lokale arrangementer for andre håpefullespillutviklere. Amit bruker sin brede erfaring, kunnskap og kompetanse til å utfordre elevene på forskjellige måter, slik at de er forberedt pårealitetene i spillindustrien. I 2017 var han mest opptatt med å bli flinkere på tegning og 3d konsept art etter å ha fullført Mastergraden sin. Du kan se noen av prosjektene hans her.

     
Top