Finn en ansatt

Bilde av kontakten
Faglærer, digital markedsføring
Adresse:
Oslo
E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Diverse informasjon:

Silja underviser og veileder på Digital Markedsføring. Der fokuserer hun på opplæring i design, brukeropplevelse, tekst for web, kreativitet og Adobe-programmene. Når hun ikke befinner seg på campus Oslo frilanser Silja som grafisk designer og digital markedsfører. Tidligere har hun jobbet i reklamebyråer og i markeds- og kommunikasjonsavdelinger. Hun har også undervist i design ved Høgskulen i Volda og Ålesund Kunstfagskole.

Silja studerte grafisk design ved Arts University Bournemouth i England, og likte seg så godt i landet at hun flyttet til London og ble i til sammen 10 år. Hun drar stadig tilbake til byen for å besøke venner og å gå på konserter. For Silja er musikk en like viktig del av livet som design, og på fritiden arrangerer hun og familien Indiefjord, en internasjonal indiepop-festival på Sunnmøre. Målet er å aldri slutte å leke seg, på jobb eller på fritiden!

     
Top